Το αινιγματικό τουίτ της Καββαδία για Τσίπρα και Καμμένο

Το αινιγματικό τουίτ της Καββαδία για Τσίπρα και Καμμένο

«Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...» έγραψε στο twitter το Σάββατο η Αννέτα Καββαδία

Το αινιγματικό τουίτ της Καββαδία για Τσίπρα και Καμμένο
«Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...» έγραψε στο twitter το Σάββατο η Αννέτα Καββαδία την ώρα που η πολιτική επικαιρότητα περιεστρέφετο γύρω από την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ο προερχόμενος από τη ΝΔ Βύρωνας Πολύδωρας.

Με την αινιγματική της ανάρτηση στο Twitter εκτιμάται ότι η κυρία Καββαδία θέλησε να ασκήσει κριτική -με τον δικό της τρόπο- στην απόφαση των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου να προτείνουν τον κ. Πολύδωρα ως το πρόσωπο εκείνο που θα αποφορτίσει την ένταση και θα υποχρεώσει τη ΝΔ να συμφωνήσει στη συγκρότηση νέου προεδρείου στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Κλείσιμο


Η Αννέτα Καββαδία, βουλευτής Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον επέλεξε να αποστασιοποιηθεί από την επιλογή του Βύρωνα Πολύδωρα με έναν τρόπο υπαινικτικό και κατέφυγε στην ποίηση του Κωνσταντίνου Καβάφη.

Άλλοι συνάδελφοι της κυρίας Καββαδία, όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης ήταν πιο ευθείς στην κριτική τους. «Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε ότι μας ξεφτιλίζετε. Γιατί αν δεν το καταλαβαίνετε θα πέσετε από τα σύννεφα λίαν συντόμως», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής Δράμας, εμφανώς ενοχλημένος από την επιλογή Πολύδωρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης