Νεφελούδης: Τα ορφανά της χούντας ξαναζωντανεύουν σε κορυφαίες θέσεις της ΝΔ

Νεφελούδης: Τα ορφανά της χούντας ξαναζωντανεύουν σε κορυφαίες θέσεις της ΝΔ

Επίθεση σε Άδωνι Γεωργιάδη και Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου για τις αντικομμουνιστικές δηλώσεις, τον Χίτλερ και τους Εβραίους

Νεφελούδης: Τα ορφανά της χούντας ξαναζωντανεύουν σε κορυφαίες θέσεις της ΝΔ
Επίθεση στη ΝΔ πραγματοποίησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Νεφελούδης κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «σαμποτάρει» τη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά, ενώ, αναφερόμενος στις αντικομμουνιστικές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και της «ανιψιάς του Γλίξμπουργκ», Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, περί Χίτλερ και Εβραίων, είπε χαρακτηριστικά ότι «τα ορφανά της χούντας ξαναζωντανεύουν σε κορυφαίες θέσεις της ΝΔ».

Κλείσιμο
«Είναι σοβαρό κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης που διεκδικεί την εξουσία με αυτά τα πρότυπα, με αυτές τις πολιτικές και τα συνθήματα;» αναρωτήθηκε ο κ. Νεφελούδης.

«Μιλάμε σε ένα δημοκρατικό πλαίσιο και γι' αυτό υπάρχουν διαφωνίες, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να υπάρχει μια συναίνεση και ένα κλίμα πολιτικού πολιτισμού» υποστήριξε, ενώ επέμεινε: «Προφανώς περί ορφανών της χούντας πρόκειται», όταν επανέρχονται με δηλώσεις για τη Γυάρο και τη Μακρόνησο, τις φυλακές και τις εξορίες.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ανάγκη επαναφοράς των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων. «Πρέπει να τσακίσουμε το φαινόμενο της μαύρης εργασίας» προσέθεσε.

Τόνισε, επίσης, ότι «όλες οι επιλογές που έχει κάνει το ΔΝΤ και εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα, έχουν αποτύχει οικτρά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης