«Σφυροκόπημα» της ΝΔ κατά της κυβέρνησης στην Βουλή για το προσφυγικό

«Σφυροκόπημα» της ΝΔ κατά της κυβέρνησης στην Βουλή για το προσφυγικό

Την συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης που έχει καταθέσει η ΝΔ άνοιξε ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος που υποστήριξε ότι η κυβερνητική πολιτική προκαλεί «τραγικά αδιέξοδα» τόσο για τους πρόσφυγες και μετανάστες όσο και για τον τοπικό πληθυσμό

«Σφυροκόπημα» της ΝΔ κατά της κυβέρνησης στην Βουλή για το προσφυγικό
Σφοδρό σφυροκόπημα στην κυβέρνηση για το προσφυγικό – μεταναστευτικό με αφορμή και τις πρόσφατες ταραχές στην Μόρια εξαπολύει η αξιωματική αντιπολίτευση στην Βουλή.

Την συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης που έχει καταθέσει η ΝΔ άνοιξε ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος που υποστήριξε ότι η κυβερνητική πολιτική προκαλεί «τραγικά αδιέξοδα» τόσο για τους πρόσφυγες και μετανάστες όσο και για τον τοπικό πληθυσμό των περιοχών που βρίσκονται οι δομές φιλοξενίας.

Κλείσιμο
Ο ίδιος κάλεσε τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Μουζάλα να απαντήσει στις καταγγελίες του πρώην γενικού του γραμματέα Οδυσσέα Βουδούρη περί «σκανδαλωδών διαγωνισμών και διασπάθισης δημόσιου χρήματος».

«Ακόμα και οι δικοί σας άνθρωποι δεν αντέχουν το βάθος της διαπλοκής και κομματοκρατίας που ενδημεί στην κυβέρνησή σας και αποχωρούν. Είναι πολιτικό το ζήτημα κι όχι συμπτωματολογία» είχε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

Επιπροσθέτως, κάλεσε τον υπουργό να τοποθετηθεί και για την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» σύμφωνα με την οποία διορίστηκε συντονιστής σε hot – spot πρόσωπο που συμμετείχε σε διακίνηση προσφύγων!

«Το καραβάνι σκόρπισε» είπε σε άλλο σημείο ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ για να προσθέσει «ακούμε τον πρωθυπουργό  να πολώνει και να διχάζει με τρόπο ακραίο. Η δήθεν ηθική διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βουλιάζει στην απαξία και ο πρωθυπουργός προσπαθεί να το κρύψει πίσω από ύβρεις κι αθλιότητες όμως τίποτα δεν μπορείτε να κρύψετε πια…».

Ακολούθως, ο κ. Βασίλης Κικίλιας κάλεσε τον κ. Μουζάλα να απαντήσει στις καταγγελίες Βουδούρη ενώ κάλεσε την συμπολίτευση να «σκεφτεί» ποια θα ήταν η δική της αντίδραση αν οι συγκεκριμένες καταγγελίες αφορούσαν στέλεχος της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, ο κ. Νότης Μηταράκης κατηγόρησε τον κ. Μουζάλα ότι «παίζει παιχνίδια εις βάρος των Χιωτών».  Είπε συγκεκριμένα ότι « ιδεοληψίες, σημαντικές καθυστερήσεις, έλλειψη σχεδιασμού και επικίνδυνοι πειραματισμοί εκ μέρους της κυβέρνησης επέφεραν μεγάλο κόστος για την κοινωνία, την οικονομία και για τα εθνικά μας θέματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης