Δείτε τον Σταύρο Θεοδωράκη να παίζει μπάλα με την Εθνική Αστέγων

Δείτε τον Σταύρο Θεοδωράκη να παίζει μπάλα με την Εθνική Αστέγων

Το ματς έγινε στο γήπεδο του ΠΑΟ Ρουφ στο Βοτανικό, στην «έδρα» που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αθηναίων στην ελληνική ομάδα αστέγων

Δείτε τον Σταύρο Θεοδωράκη να παίζει μπάλα με την Εθνική Αστέγων
Tα ποδοσφαιρικά του παπούτσια φόρεσε το βράδυ της Κυριακής ο επικεφαλής του Ποταμιού αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση της Εθνικής Αστέγων. 

Το ματς έγινε στο γήπεδο του ΠΑΟ Ρουφ στο Βοτανικό, στην «έδρα» που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αθηναίων στην ελληνική ομάδα αστέγων.

Κλείσιμο
Οι δύο ομάδες υπό το φως το προβολέων «όργωσαν» το χορτάρι για 90 λεπτά, σε ένα παιχνίδι δυνατό και καθαρό, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 7-4 υπέρ της Εθνικής Αστέγων.

Τους νέους του Ποταμιού ενίσχυσαν κατά στιγμές ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Δημήτρης Τσιόδρας και ο τομεάρχης Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής.

«Είχα να παίξω μπάλα από τη δεκαετία του '80. Από τα χωμάτινα της Αγίας Βαρβάρας. Έκανα πεζοπορίες, έπαιζα μπάσκετ, έπαιζα βόλεϊ, αλλά ποδόσφαιρο ποτέ. Το ίδιο και οι περισσότεροι Ποταμίσιοι παίκτες. Άρα δεν στενοχωρηθήκαμε που χάσαμε 7-4 από την Εθνική Αστέγων. Μάλλον το θεωρούμε επιτυχία. Ιδρώσαμε πολύ γι' αυτό το σκορ. Άλλωστε η Εθνική Αστέγων έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά σαλόνια και έπαιζε και στην έδρα της στο Ρουφ (όπως βλέπετε αναζητώ... δικαιολογίες)» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης