Με τον Διονύση Μποτώνη ενισχύεται το επικοινωνιακό επιτελείο του Λεβέντη

Με τον Διονύση Μποτώνη ενισχύεται το επικοινωνιακό επιτελείο του Λεβέντη

Από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και την ΕΡΤ στην Ένωση Κεντρώων - Ανέλαβε το γραφείο Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Με τον Διονύση Μποτώνη ενισχύεται το επικοινωνιακό επιτελείο του Λεβέντη
Πολιτική και δημοσιογραφία είναι συγκοινωνούντα δοχεία και ο έμπειρος δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης είχε δείξει τα τελευταία χρόνια την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τα κοινά. Το 2012 και το 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο.

Συμμετείχε στο εγχείρημα της ΝΕΡΙΤ και μετά στη νέα ΕΡΤ και από σήμερα αναλαμβάνει το γραφείο Τύπου της Ενωσης Κεντρώων. Σε έναν ρόλο μεταξύ πολιτικής και δημοσιογραφίας.

Κλείσιμο
Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιάννης Καλλιάνος, «ο Δημοσιογράφος Διονύσης Μποτώνης αναλαμβάνει υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων».

Αποφοίτησε από το γυμνάσιο- Λύκειο Ζακύνθου το 1981 και μετά την στρατιωτική του θητεία μετακόμισε στην Αθήνα όπου παράλληλα με τη δουλειά του στο Υπουργείο Τύπου σπούδασε δημοσιογραφία στο "Εργαστήρι Δημοσιογραφίας" και το ΙΕΚ Χαλανδρίου. Στο Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης έλαβε την πρώτο πτυχίο επάρκειας στην γαλλική γλώσσα.

Έχει εργαστεί στην «Εξόρμηση», στο ΚΑΝΑΛΙ 29, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΤΕΡ και από το 2002 είναι στην ομάδα των βασικών πολιτικών συντακτών της δημόσιας τηλεόρασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης