Ένωση Κεντρώων: Δεν φτάνουν οι 1.200 σύμβουλοι, θέση έχουν και οι συγγενείς

Ένωση Κεντρώων: Δεν φτάνουν οι 1.200 σύμβουλοι, θέση έχουν και οι συγγενείς

«Υπάρχουν 1.058 αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί σε κόμματα που πληρώνονται από το κράτος με 20 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος, χωρίς να εξασκούν τα καθήκοντα τους», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα


Ένωση Κεντρώων: Δεν φτάνουν οι 1.200 σύμβουλοι, θέση έχουν και οι συγγενείς
Ευθεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, καταγγέλλοντας πως έχει «1.200 συμβούλους» και πως «δεν ενοχλεί μόνο η συγγένεια κάποιων, αλλά και ο αριθμός».

Την ίδια ώρα σημειώνει ότι υπάρχουν 1.058 αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί σε κόμματα που πληρώνονται από το κράτος με 20 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος, χωρίς να εξασκούν τα καθήκοντα τους και ζητά να επιστρέψουν άμεσα στις οργανικές τους θέσεις διότι υπάρχουν 1.500 κενά στα σχολεία.

Κλείσιμο
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση 

«Η Ένωση Κεντρώων επαναλαμβάνει ότι δεν ενοχλείται μόνο από τον αριθμό των συγγενών που προσλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από το πλήθος των συμβούλων του που αγγίζει τους 1.200. Την ίδια ώρα υπάρχουν 1.058 αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί σε κόμματα που πληρώνονται από το κράτος με 20 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος χωρίς να εξασκούν τα καθήκοντα τους. Μήπως θα έπρεπε να επιστρέψουν άμεσα στις οργανικές τους θέσεις διότι υπάρχουν 1.500 κενά στα σχολεία; Να μια λογική λύση που σας δίνουμε αλλά στρίβετε το κεφάλι από την άλλη».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης