Ψαριανός: Δεν ξέρω αν αυτή η κυβέρνηση θα κάνει Χριστούγεννα

Ψαριανός: Δεν ξέρω αν αυτή η κυβέρνηση θα κάνει Χριστούγεννα

«Δεν ξέρω εάν η χώρα θα αναγκαστεί να ξαναπάει σε εκλογές σε πέντε-έξι μήνες, το απεύχομαι» δηλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού

Ψαριανός: Δεν ξέρω αν αυτή η κυβέρνηση θα κάνει Χριστούγεννα
Για μια πάρα πολύ δύσκολη χρονική περιόδο έως τις γιορτές καθώς «η κυβέρνηση και η χώρα θα είναι στην κόψη του ξυραφιού» προειδοποιεί ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνοντας προβληματισμένος για το αν η κυβέρνηση «θα κάνει Χριστούγεννα».

«Δεν ξέρω εάν αυτή η κυβέρνηση θα κάνει Χριστούγεννα. Δεν ξέρω εάν η χώρα θα αναγκαστεί να ξαναπάει σε εκλογές σε πέντε-έξι μήνες. Το απεύχομαι» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού σε ραδιοφωνική του συνέντευξη 

Κλείσιμο
Παρόλα αυτά εκτιμά ότι αν χρειαστεί «θα βρεθεί λύση από αυτή τη Βουλή «όπως θα μπορούσε να είχε γίνει και την προηγούμενη».

Ο κ. Ψαριανός επέμεινε ότι θα μπορούσε να έχει βρεθεί ένα μίνιμουμ πρόγραμμα εθνικής συναίνεσης «για να βγούμε από το αδιέξοδο όπως έκαναν στην Πορτογαλία και την Κύπρο».

«Ενώ όλοι οι άλλοι μπήκαν μετά από εμάς, εμείς ακόμα κυνηγάμε την ουρά μας, σαν τον ανόητο σκύλο που παίζει ή είναι χαζός» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Ποταμιού μιλώντας στον Αθήνα 9,84.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης