Δριμύ κατηγορώ Γλέζου κατά Τσίπρα: Σύνελθε, μην κάνεις την Αριστερά εφταμηνίτικη παρένθεση

Δριμύ κατηγορώ Γλέζου κατά Τσίπρα: Σύνελθε, μην κάνεις την Αριστερά εφταμηνίτικη παρένθεση

Κάνει λόγο για «αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου» - «Καρφί» για τις επιλογές της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ: «Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Δριμύ κατηγορώ Γλέζου κατά Τσίπρα: Σύνελθε, μην κάνεις την Αριστερά εφταμηνίτικη παρένθεση
Σκληρή κριτική στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου ασκεί με δήλωση του ο Μανώλης Γλέζος ο οποίος προειδοιποεί για τον κίνδυνο η Αριστερά να αποτελέσει «εφταμηνίτικη παρένθεση».

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς κάνει λόγο για «αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου» και απευθύνει έκκληση στην ηγεσία: «Σταματείστε να βιάζετε τις συνειδήσεις, σταματείστε να διαγράφετε και να καταστρέφετε τις ελπίδες και τα οράματα».

Κλείσιμο
Ζητά, επίσης, τη σύγκληση μιας «πλατειάς σύσκεψης» και αφήνει αιχμές για τη λειτουργία της κυβέρνησης και του κόμματος με την κατακλείδα της επιστολής του: «Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα».

Ολόκληρη η δήλωση του Μανώλη Γλέζου όπως αναρτήθηκε στο ιστολόγιο της Κίνησης Ενεργών Πολιτών έχει ως εξής:

"Να μην αποτελέσει  η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση"

"Η αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου, έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών.

Ενώ κανένας δεν συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο που δένει και υποδουλώνει χειροπόδαρα το Λαό μας για δεκαετίες ολόκληρες, με τα ψευτοδιλήμματα απελπισίας και τρομολαγνείας που δημιουργεί, βασανίζει τους αγωνιστές, που δεν θέλουν να αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση.

Συνέλθετε επιτέλους συναγωνιστές κι σύντροφοι της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος. 

Σταματείστε να βιάζετε τις συνειδήσεις, σταματείστε να διαγράφετε και να καταστρέφετε τις ελπίδες και τα οράματα.

Πριν να είναι πολύ αργά και πριν την λήψη βιαστικών πρωτοβουλιών, ακούστε τη φωνή του Λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και συγκαλέσετε μια πλατειά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση.

Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

17 Αυγούστου 2015 "

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης