Βολές «Αυγής» κατά Ντόρας Μπακογιάννη: Προκρίνει κατάληψη στο Μέγαρο Μαξίμου;

Βολές «Αυγής» κατά Ντόρας Μπακογιάννη: Προκρίνει κατάληψη στο Μέγαρο Μαξίμου;

«Μπορούμε να μαζευτούμε όλοι μαζί και να κάνουμε μία διαδήλωση να μπούμε μέσα στο Μαξίμου. Αλλά είναι ένα ενδεχόμενο που ακόμη δεν το βάζουμε πάνω στο τραπέζι» δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ

Βολές «Αυγής» κατά Ντόρας Μπακογιάννη: Προκρίνει κατάληψη στο Μέγαρο Μαξίμου;
Η Ντόρα Μπακογιάννη, προκάλεσε «απορίες» στην «Αυγή», όταν σε πρωινή της συνέντευξη, αφού ρωτήθηκε εάν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί μπορούν από κοινού να συζητήσουν τις εξελίξεις, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε, μεταξύ άλλων: «Μπορούμε να μαζευτούμε όλοι μαζί και να κάνουμε μία διαδήλωση να μπούμε μέσα στο Μαξίμου».

«Θεσμικά η ελληνική δημοκρατία έχει κανόνες. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μπορεί να τον επισκεφθεί ο πρωθυπουργός και μετά να ζητήσει ο πρωθυπουργός σύγκληση των πολιτικών αρχηγών. Μπορούμε, βεβαίως, να κάνουμε και το άλλο, να μαζευτούμε όλοι μαζί και να κάνουμε μία διαδήλωση να μπούμε μέσα στο Μαξίμου. Αλλά είναι ένα ενδεχόμενο που ακόμη δεν το βάζουμε πάνω στο τραπέζι» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη.

Κλείσιμο
Η άμεση αντίδραση ήρθε από τον επίσημο λογαριασμό της «Αυγής» στο Twitter, όταν έγραψε: «Η Ντόρα Μπακογιάννη προκρίνει κατάληψη στο Μέγαρο Μαξίμου;».



Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης