Ιγκλέσιας (Podemos): «Ο Τσίπρας υποχώρησε πολύ λίγο»

Ιγκλέσιας (Podemos): «Ο Τσίπρας υποχώρησε πολύ λίγο»

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας παρομοιάζει τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας-πιστωτών  σαν τη μάχη του Δαυίδ εναντίον του Γολιάθ

Ιγκλέσιας (Podemos): «Ο Τσίπρας υποχώρησε πολύ λίγο»
Μπορεί πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τη νέα ελληνική πρόταση προς τους Θεσμούς και να υποστηρίζουν πως θα καταψηφίσουν τα μέτρα που θα περιλαμβάνει η νέα συμφωνία για την χώρα μας, ωστόσο, ο επικεφαλής του ισπανικού κόμματος Podemos τάσσεται στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας την Τρίτη στον ισπανικό, τηλεοπτικό σταθμό TV Espana ο Πάμπλο Ιγκλέσιας υπογράμμισε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός «υποχώρησε πολύ λίγο» στα αιτήματα των δανειστών.

Κλείσιμο
Παρομοιάζοντας τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της  σαν τη μάχη του Δαυίδ εναντίον του Γολιάθ, ο κ. Ιγκλέσιας τόνισε πως ο κ. Τσίπρας δεν έκανε πίσω στις «κόκκινες γραμμές» που είχε θέσει αναφορικά με τους μισθούς και τις συντάξεις, ενώ όπως σημείωσε διατήρησε τους φόρους για τις μεγάλες περιουσίες.

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής των Podemos κάλεσε τους ευρωπαϊκούς θεσμούς να  αποδεχθούν το χέρι που τους τείνει ο Τσίπρας διαφορετικά, όπως υπογράμμισε, στο μέλλον ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσουν στο Eurogroup την επικεφαλής του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πεν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης