Όλγα Κεφαλογιάννη: «H κυβέρνηση έκανε ρυθμιστές τους αντιεξουσιαστές»

Όλγα Κεφαλογιάννη: «H κυβέρνηση έκανε ρυθμιστές τους αντιεξουσιαστές»

Η πρώην υπουργός Τουρισμού σημείωσε ότι «εκατομμύρια άνθρωποι, πρόσφυγες και μετανάστες, βρίσκονται στα παράλια της μεσογείου  κοιτώντας προς την Ελλάδα και η κυβέρνηση αντι να το αντιμετωπίσει τους δίνει σήμα ελεύθερης εισόδου

Όλγα Κεφαλογιάννη: «H κυβέρνηση έκανε ρυθμιστές τους αντιεξουσιαστές»
Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για τα ζητήματα ασφάλειας και μετανάστευσης εξαπέλυσε η κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη στην Βουλή με αφορμή το νομοσχέδιο υπουργείου Δικαιοσύνης  για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας, τις συνεχόμενες καταλήψεις δημοσίων κτηρίων από αντιεξουσιαστές και τις εκρηκτικές διαστάσεις των μεταναστευτικών ροών.

Η πρώην υπουργός Τουρισμού σημείωσε ότι «εκατομμύρια άνθρωποι, πρόσφυγες και μετανάστες, βρίσκονται στα παράλια της μεσογείου  κοιτώντας προς την Ελλάδα και η κυβέρνηση αντι να το αντιμετωπίσει τους δίνει σήμα ελεύθερης εισόδου. Μια Ελλάδα που βρίσκεται στο όριο με τα προβλήματα της ρευστότητας και της ανεργίας και η κυβέρνηση αντι να προφυλάξει την χώρα δίνει σήμα εισχώρησης. Το μεταναστευτικό ζήτημα είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα στο οποίο προστέθηκε και το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί το κράτος ως δίκτυο κάτι σαν ΜΚΟ».

Κλείσιμο
Αναφορικά με την πρόσφατη κατάληψη στο ΕΚΠΑ είπε ότι «Μια μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών κατάργησε κάθε έννοια δικαίου στην πρυτανεία. Άλλες ομάδες βανδαλίζουν, γκετοποιούν περιοχές, νεκρώνουν το εμπορικό κέντρο. Η κυβέρνηση όμως νομοθετεί για να εξευμενίσει αυτές τις ομάδες. Αυτές οι ομάδες γίνονται ρυθμιστές και τελικά συγγράφουν νομοσχέδια όπως αυτό που συζητάμε που κόβεται και ράβεται για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους τρομοκράτες».

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση «δεν έχει δικαίωμα να παίζει με το μέλλον την χώρας» και απευθυνόμενη στους υπουργούς σημείωσε «Αναλογιστείτε τις ευθύνες και το βάρος της περιόδου που διανύουμε. Οφείλετε να είστε κυβέρνηση όλων των ελλήνων και όχι ακραίων μειοψηφιών».
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης