Να στηρίξει η κυβέρνηση την επένδυση στις Σκουριές επιθυμεί το 61% των πολιτών

Να στηρίξει η κυβέρνηση την επένδυση στις Σκουριές επιθυμεί το 61% των πολιτών

Το 59% δηλώνει υπέρ της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην περιοχή,  με το 37% να είναι αντίθετο

Να στηρίξει η κυβέρνηση την επένδυση στις Σκουριές επιθυμεί το 61% των πολιτών
Υπέρ της στήριξης της επένδυσης της Ελληνικός Χρυσός από την κυβέρνηση τάσσεται το 61% των πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη σύμφωνα με δημοσκόπηση της Βεργίνα TV. Όπως αποκαλύπτουν τα ευρήματα της έρευνας που διενήργησε η εταιρεία Interview, μεγάλη είναι και η πλειοψηφία των ερωτηθέντων που πιστεύει ότι αν σταματήσει η επένδυση, αυτό θα είναι αρνητικό για τον τόπο. 

Η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει την επένδυση στις Σκουριές, υποστηρίζει το 61% των πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη με το 34% να απαντά αρνητικά στο συγκεκριμένο ερώτημα ενώ ένα σημαντικό ποσοστό 59% δηλώνει υπέρ της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην περιοχή,  με το 37% να είναι αντίθετο. Ταυτόχρονα η  πλειοψηφία των ερωτηθέντων (62%) θεωρεί ότι θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για τον τόπο αν σταματήσει για οποιοδήποτε λόγο η επένδυση. 

Κλείσιμο

Θετικές οι επιπτώσεις για τον τόπο 
Όπως προκύπτει από την έρευνα της Βεργίνα TV το 64% των δημοτών εκτιμά ότι η τοπική οικονομία ωφελείται από τη δραστηριότητα της εταιρείας με το 31% να εκφράζει την άποψη ότι αυτή ζημιώνεται. Την ίδια ώρα 55% των πολιτών θεωρεί σημαντική τη στήριξη που προσφέρει η εταιρεία για την κάλυψη αναγκών και δομών στην περιοχή όπως σχολεία, ιατρεία και αθλητισμό. 

Η έρευνα είναι τηλεφωνική και διενεργήθηκε από την εταιρεία Interview το διήμερο 30-31/3/2015, σε δείγμα 600 ατόμων του Δήμου Αριστοτέλη.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης