Πανούσης: Με τον πρωθυπουργό συμφωνούμε απόλυτα-Άλλοι του δημιουργούν προβλήματα

Πανούσης: Με τον πρωθυπουργό συμφωνούμε απόλυτα-Άλλοι του δημιουργούν προβλήματα

Ο κ. Πανούσης απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει εκφράσει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι οι σχέσεις τους είναι οι καλύτερες δυνατές

Πανούσης: Με τον πρωθυπουργό συμφωνούμε απόλυτα-Άλλοι του δημιουργούν προβλήματα
Δικαιωμένος για την απόφαση υπαγωγής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο Δικαιοσύνης δηλώνει ο Υπουργός Γιάννης Πανούσης, με δεδομένο ότι αυτή ήταν πρόταση του ιδίου και μάλιστα προ ετών, βρίσκοντας σύμφωνα πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο καρατόμησής τους από την ηγεσία του Υπουργείου, δεδομένων των δύο τελευταίων κρίσιμων γεγονότων, της παρουσίας ομάδας Αντιεξουσιαστών στη Βουλή και της απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη, ο κ.Πανούσης, αρνούμενος την ευθύνη αυτών, αναδεικνύει τις αγαστές σχέσεις που διατηρεί με τον Πρωθυπουργό, υποδεικνύοντας με νόημα, ως «ταραχοποιούς» και υπεύθυνους δημιουργίας προβημάτων στην κυβέρνηση... «Άλλους».

Κλείσιμο
«Είναι δική μου πρόταση. Να κάνω πρόταση για να καρατομηθώ; Την έχω γράψει εδώ και χρόνια. Δεν έχει σχέση με την πολιτική αλλά με τη λειτουργικότητα των πραγμάτων. Όταν το πρωτοπείπα στη Βουλή, σηκώθηκε ο Μανώλης Γλέζος και είπε συμφωνώ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος. 

Ο υπουργός μίλησε σήμερα στην κάμερα του lamiastar. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης