Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες

Ο πρωθυπουργός, φανερά κουρασμένος, απεικονίζεται να παρακολουθεί με προσοχή στην τηλεόραση τις δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες
Η κούραση του Αλέξη Τσίπρα μετά την χθεσινή μίνι-σύνοδο που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες -στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής- καταγράφονται στις παρακάτω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, φανερά κουρασμένος, απεικονίζεται να παρακολουθεί με προσοχή στην τηλεόραση τις δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ,  στο γραφείο που έχει παραχωρηθεί στην ελληνική αποστολή στις Βρυξέλλες.

Κλείσιμο
Κρατώντας σημειώσεις, ο κ. Τσίπρας ετοιμάζει τις δικές του δηλώσεις ενώ, μεταξύ άλλων, στο πλευρό του βρίσκεται ο στενός του συνεργάτης και υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Σε άλλες φωτογραφίες ο πρωθυπουργός φαίνεται να βγαίνει από το γραφείο του κρατώντας τα χαρτιά με τις σημειώσεις του, στις οποίες ρίχνει μια τελευταία ματιά, πριν κάνει τη δική του δήλωση.

«Ξαναβάλαμε τη διαδικασία στις ράγες, επαναβεβαιώθηκε η διάθεση από όλες οι πλευρές για κοινή ανάγνωση και υλοποίηση της απόφασης της 20ης Φεβρουαρίου», είπε, μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του από τις Βρυξέλλες, σημειώνοντας ότι είναι σαφές «πως η Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει υφεσιακά μέτρα, δηλαδή την 5η αξιολόγηση και το μέιλ Χαρδούβελη» και ότι «θα καταθέσει τις δικές της μεταρρυθμίσεις που θα υλοποιήσει»

Σημειώνεται ότι η χθεσινή οχταμερής -τελικά- συνάντηση ξεκίνησε στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης