Δυσφορία και από ΑΝΕΛ για τον υπουργό Παιδείας

Δυσφορία και από ΑΝΕΛ για τον υπουργό Παιδείας

Η υπεύθυνη για θέματα Παιδείας Σταυρούλα Ξουλίδου αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «στο πλαίσιο της δημοκρατίας, η λειτουργία των πρότυπων και πειραματικών σχολείων, δίνει τη δυνατότητα στις ελληνικές οικογένειες να επιλέξουν οι ίδιες, σε ποιο σχολείο θα φοιτήσουν τα παιδιά τους»

Δυσφορία και από ΑΝΕΛ για τον υπουργό Παιδείας
Αποστάσεις από τις προθέσεις του υπουργού Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά παίρνουν και οι ΑΝΕΛ ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το πολιτικό πρόβλημα που έχει ανακύψει αναφορικά με την τύχη των πρότυπων - πειραματικών σχολείων.

Η υπεύθυνη για θέματα Παιδείας Σταυρούλα Ξουλίδου αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «στο πλαίσιο της δημοκρατίας, η λειτουργία των πρότυπων και πειραματικών σχολείων, δίνει τη δυνατότητα στις ελληνικές οικογένειες να επιλέξουν οι ίδιες, σε ποιο σχολείο θα φοιτήσουν τα παιδιά τους. Δεν ωφελεί κανέναν η κατάργηση θεσμών της Παιδείας, που υπηρετούν με σεβασμό το κοινό καλό και έχουν ως αποστολή τη δημιουργία ελεύθερων ανθρώπων καλλιεργώντας την ικανότητα για ανεξάρτητη και κριτική σκέψη».

Κλείσιμο
Προσθέτει μάλιστα με νόημα πως «μπορεί να λέγονται πολλά γύρω από το θέμα αυτό αλλά μέσω του διαλόγου και της επιχειρηματολογίας μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο όλα μπορούν να αλλάξουν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης