Μία φωτογραφία - Δύο πολιτικές οικογένειες

Μία φωτογραφία - Δύο πολιτικές οικογένειες

Κατά την ορκωμοσία τα βλέμματα στράφηκαν στα θεωρεία της Βουλής - Εκεί έστεκε η σύντροφος του πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα, μαζί με τα αδέρφια Τσίπρα και ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας Καραμανλή

Μία φωτογραφία - Δύο πολιτικές οικογένειες
Μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις. Κατά την ορκωμοσία της νέας Βουλής την Πέμπτη τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά. Ωστόσο, κανείς δεν τράβηξε επάνω του τόσο τα βλέμματα, όσο η πρώτη κυρία της χώρας, Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η σύντροφος του κ. Τσίπρα δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως έκλεψε την παράσταση. Μπήκε στη Βουλή διακριτικά, χωρίς φρουρά και συνοδευόμενη από την κουνιάδα της, Ζανέτ. Ενώ οι περισσότερες κυρίες στη Βουλή επέλεξαν φωτεινά και πιο έντονα χρώματα, η Περιστέρα Μπαζιάνα     κινήθηκε σε πιο ασφαλείς επιλογές. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο θεωρείο του Προέδρου της Βουλής, όπου παρακολούθησε την ορκωμοσία.

Κλείσιμο
Με ελαφρύ μακιγιάζ και φορώντας μία μαύρη μπλούζα με βαθύ V και ένα διακριτικό κόσμημα  με μικρό μαργαριτάρι, η μητέρα των παιδιών του πρωθυπουργού κέρδισε τις εντυπώσεις με την απλότητά της.

Ωστόσο, δε θα μπορούσε να μην παρατηρήσει κανείς πως η κυρία Μπαζιάνα παρακολούθησε την ορκωμοσία παρέα με μέλη της οικογένειας Καραμανλή. Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ακολουθεί η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα παρακολουθεί την ορκωμοσία, έχοντας δίπλα της την κουνιάδα της, Ζανέτ, που είναι αρχιτέκτονας, και τον αδελφό του κυρίου Τσίπρα, Δημήτρη(αριστερά). Στα δεξιά της βρίσκεται ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Ζωής Κωνσταντοπούλου.




Πίσω από αριστερά βρίσκεται η Φωτεινή Αχιλλέα Καραμανλή. Δίπλα της και πίσω από την κυρία Μπαζιάνα η σύζυγος του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή, Μιράντα και δίπλα της η κυρία Νίκη Καραμανλή σύζυγος του Αχιλλέα Καραμανλή και μητέρα του νεοεκλεγέντος βουλευτή Σερρών, Κώστα Καραμανλή.

Η κυρία Μπαζιάνα χαιρέτησε θερμά και ασπάστηκε την κυρία  Φωτεινή Καραμανλή την οποία γνωρίζει καιρό, αφού τα παιδιά τους πηγαίνουν στον ίδιο παιδικό σταθμό στην Πλάκα, ενώ και οι τρεις γυναίκες από την οικογένεια Καραμανλή έδωσαν συγχαρητήρια στην σύντροφο του πρωθυπουργού για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης