Οι υπουργοί στα πόστα τους - Βαλαβάνη σε καθαρίστριες: «Να με λέτε Νάντια»

Οι υπουργοί στα πόστα τους - Βαλαβάνη σε καθαρίστριες: «Να με λέτε Νάντια»

Με τα πόδια στο υπ. Οικονομικών ο Γιάννης Βαρουφάκης - Στο Εργασίας οδηγώντας μόνος το παλιό του αυτοκίνητο ο Σκουρλέτης

Οι υπουργοί στα πόστα τους - Βαλαβάνη σε καθαρίστριες: «Να με λέτε Νάντια»
Την αποθέωση γνώρισε η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη όταν έφτασε σήμερα στο υπουργείο, αφού απ' έξω περίμεναν οι απολυμένες καθαρίστριες, που την υποδέχτηκαν θερμά, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της νέας κυβέρνησης. 

«Να με λέτε Νάντια», τους είπε η κυρία Βαλαβάνη, ενώ τους ζήτησε να κάνουν «υπομονή ένα μήνα» ως προς το ζήτημα της επαναπρόσληψής τους. 

Την ίδια ώτα, πεζή πήγε σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών ο κ. Γιάννης Βαρουφάκης, ξαφνιάζοντας τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί απ' έξω και περίμεναν ο υπουργός να φτάσει με αυτοκίνητο.

Κλείσιμο
«Δεν έχουμε βάλει υπεύθυνο για τα θέματα της βροχής κι αντιμετωπίζουμε προβλήματα όταν βρέχει με την κυκλοφορία!». Διάθεση για χιούμορ είχε σήμερα το πρωί ο νέος υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος έφτασε στο γραφείο του οδηγώντας ο ίδιος το παλιό αυτοκίνητο που είχε και πριν υπουργοποιηθεί. 

Απέξω τον περίμεναν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι και ο ίδιος αφού αστειεύτηκε μαζί τους, πάρκαρε στην είσοδο του υπουργείου και μπήκε μέσα για να πιάσει δουλειά.



Οπως σχολίασαν περαστικοί, ο κ. Σκουρλέτης σε τίποτε δεν θύμιζε υπουργό, έτσι απλός και χωρίς συνοδεία που ήταν, φτάνοντας μάλιστα σε ένα από τα πλέον νευραλγικά υπουργεία της κυβέρνησης.

Σημειώνεται πως χθες ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε από όλους τους υπουργούς να μην προκαλούν με τις κινήσεις τους και να περιστείλουν τα λειτουργικά έξοδα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης