Εύα Καϊλή VS Κατερίνα Μάρκου: Αγριεύει η κόντρα ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι

Εύα Καϊλή VS Κατερίνα Μάρκου: Αγριεύει η κόντρα ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι

«Θα αντιμετωπίσετε το ίδιο τους φτωχούς με τους πλούσιους;» ρώτησε η κυρία Καϊλή, με την κυρία Μάρκου να απαντά ότι το Ποτάμι έχει πολιτική επιδομάτων στους αδύναμους

Εύα Καϊλή VS Κατερίνα Μάρκου: Αγριεύει η κόντρα ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι
Το πώς η επίζηλη τρίτη θέση στις επερχόμενες εκλογές θα μείνει στην κεντροαριστερά και δεν θα καταλήξει στη Χρυσή Αυγή, ανάβει τα… αίματα στον ευαίσθητο και γενικά ταλαιπωρημένο αυτό πολιτικό χώρο την τελευταία τριετία: ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι αναδεικνύονται κατά τα φαινόμενα σε ένα νέο, επιμέρους, συγκρουσιακό δίπολο, καθώς διαγωνίζονται για το ποιος μπορεί όντως να υπερκεράσει το ακροδεξιό μόρφωμα και να καταστεί ρυθμιστής των εξελίξεων.

Το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στα δύο κόμμα φάνηκε στο ντιμπέιτ που είχαν το πρωί της Τρίτης (στη ΝΕΡΙΤ) η εκπρόσωπος τύπου και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή με την υποψήφια και άρτι αφιχθείσα, εκ της ΔΗΜΑΡ, στο Ποτάμι Κατερίνα Μάρκου.

Η σύγκρουση, πέρα από τις συνήθεις αιχμές που ανταλλάσσουν σε αυτές τις περιστάσεις οι εκπρόσωποι των κομμάτων και μάλιστα των ανταγωνιστικών κομμάτων, πήγε και στο προγραμματικό πεδίο, όπου το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να αναδείξει τις αντικρουόμενες, ή και «παρεξηγήσιμες» από την κεντροαριστερά, θέσεις του Ποταμιού.

Η κυρία Καϊλή κάλεσε την κυρία Μάρκου να αποσαφηνίσει τη θέση του Ποταμιού για την «ενιαία φορολόγηση», ζητώντας της να ξεκαθαρίσει εάν εννοεί ότι όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως της οικονομικής τους δυνατότητας θα φορολογούνται με ενιαίο, ίδιο συντελεστή και όχι με προοδευτική κλίμακα. «Θα αντιμετωπίσετε δηλαδή το ίδιο τους φτωχούς με τους πλούσιους» ρώτησε η κυρία Καϊλή, με την κυρία Μάρκου να απαντά ότι το Ποτάμι έχει πολιτική επιδομάτων στους αδύναμους.

Σε άλλο σημείο η κυρία Καϊλή, η οποία αναβαθμίζεται σε κρίσιμο πρόσωπο για την προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατηγόρησε το Ποτάμι ότι μερικές φορές υπόσχεται πιο πολλά κι από τον ΣΥΡΙΖΑ!
Κλείσιμο

Εντύπωση προκάλεσε πάντως ότι η κυρία Μάρκου πιέστηκε έντονα από την κυρία Καϊλή και μόνον τότε προχώρησε σε δήλωση αποδοκιμασίας των δηλώσεων που έκανε ο Αργύρης Ντινόπουλος για τον Φώτη Κουβέλη περί «πληρωμής» του προέδρου της ΔΗΜΑΡ για να μην ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η κυρία Μάρκου αρχικά τήρησε αποστάσεις καίτοι υπήρξε «ανακάλυψη» του κ. Κουβέλη, με το κόμμα του οποίου εξελέγη βουλευτής το 2012.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης