Ο Γ. Φλωρίδης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

Ο Γ. Φλωρίδης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

Όλο το παρασκήνιο - Και ο Παπαγιώτης Ρήγας στο Επικρατείας- Θέλει και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ - Φήμες και για την Λένα Μενδώνη

Ο Γ. Φλωρίδης επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ
Ο Γιώργος Φλωρίδης θα είναι ο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, ο κ. Φλωρίδης πιστεύει σταθερά και έμπρακτα στα προτάγματα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας για ένα σύγχρονο, κανονικό, κράτος στην υπηρεσία του πολίτη και της ανάπτυξης, για μια Ελλάδα ξανά ισχυρή και ανταγωνιστική μέσα στην Ευρώπη.

Κλείσιμο
«Έχει μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ, πάντα σε στενή επαφή με την κοινωνική βάση της παράταξης και είχε το δημοκρατικό και παραταξιακό ήθος να παραιτηθεί και να παραδώσει τη βουλευτική έδρα του όταν διαφώνησε με τις καταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί πριν τον ανασχηματισμό του Ιουνίου 2011», είπε και πρόσθεσε: «Πορευτήκαμε μαζί από τα φοιτητικά μας χρόνια στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και σε πολλές κρίσιμες φάσεις».

«Μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες προεκλογικές συνθήκες ο Γιώργος Φλωρίδης μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην προβολή των μηνυμάτων μας. Στο να μας ακούσουν οι πολίτες και να γίνει αντιληπτός ο εγγυητικός ρόλος που μόνο το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη, μπορεί να παίξει γιατί κρατάει ψηλά την ευθύνη», είπε ακόμη, σημειώνοντας πως ανάλογης ποιότητας είναι το σύνολο του ψηφοδελτίου επικρατείας, «όλες οι θέσεις του οποίου, ως θέσεις τιμής και μάχης, είναι ισότιμες».
Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του Κινήματος αναμένεται να είναι ο Παναγιώτης Ρήγας, που δεν θα κατέβει στις Κυκλάδες, ενώ θέλει διακαώς και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η οποία εμφανίζεται διατεθειμένη να παραμείνει στη χώρα παρότι παλαιότερα είχε απειλήσει ότι θα μετακομίσει στο εξωτερικό εάν αναλάβει τη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Φήμες ότι στο επικρατείας θα είναι και η Λίνα Μενδώνη εξετάζονται με προσοχή, καθώς πρέπει να βρεθεί τρόπος να παρακαμφθεί η εκλογική νομοθεσία που απαγορεύει σε γενικούς γραμματείς υπουργείων να είναι υποψήφιοι βουλευτές. Υπάρχει βέβαια το πλεονέκτημα ότι ο κ. Βενιζέλος είναι συνταγματολόγος και ίσως του ζητήσουν να λύσει το πρόβλημα, αλλά πάλι είναι δύσκολο να ασχοληθεί… ΚΑΙ με αυτό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, άρα μάλλον η κυρία Μενδώνη δεν θα είναι…

Σημειώνεται ότι στις 12.30 οι κ.κ. Βενιζέλος και Φλωρίδης θα προβούν σε δηλώσεις, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαρ. Τρικούπη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης