Καμμένος: Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Καμμένος: Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Το χρέος δεν είναι χρέος των πολιτών, είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ - Οι βουλευτές μας δεν υπέκυψαν στις πιέσεις και δεν ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε

Καμμένος: Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας
Με επίθεση κατά της κυβέρνησης ξεκίνησε από τα Χανιά της Κρήτης η προεκλογική περίοδος των ΑΝΕΛ, με τον επικεφαλής του κόμματος Πάνο Καμμένο να ζητεί για μια ακόμα φορά διαγραφή του χρέους και να τονίζει ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι το χρέος δεν είναι χρέος των πολιτών και σημείωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα μέτρα τα οποία θα πάρει η επόμενη κυβέρνηση.

Κλείσιμο
Επανέλαβε επίσης την πρόταση του για την σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου για να δούμε, όπως είπε, πιο είναι το πραγματικό χρέος.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στις θέσεις του κόμματος του τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του πρωτογενή τομέα, ρύθμιση των οφειλών των επιχειρήσεων, χαμηλότερη φορολόγηση, ενίσχυση του τουρισμού και των υποδομών σε όλους τους τομείς.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην γενναία όπως την χαρακτήρισε στάση των βουλευτών του κόμματος του που δεν υπέκυψαν στις πιέσεις και δεν ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Για την Κρήτη πρότεινε την δημιουργία ενός μεγάλου κεντρικού αεροδρομίου, ενίσχυση των υποδομών για την κρουαζιέρα ενώ για μια ακόμα φορά τάχθηκε κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Χανίων.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να τρομάξει τον λαό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η θεωρία του τρόμου που έχει αναπτύξει η σημερινή κυβέρνηση είναι μια θεωρία η οποία δεν βρίσκει ανταπόκριση … οι κατακτητές φοβούνται. Εκείνοι που σκλάβωσαν τον τόπο αυτό πρέπει να φοβούνται τους Έλληνες».

Υποστήριξε πως εάν συνεχιζόταν η ζωή αυτής της κυβέρνησης, όπως είπε, θα ερχόντουσαν δύο νέα μνημόνια.

«Τώρα θα σκοτώσουμε την κυβέρνηση και την συγκεκριμένη πολιτική», είπε και επεσήμανε ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με όλες και όλους τους καθαρούς Έλληνες.

Μάλιστα υπεραμύνθηκε του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Απειλούν ότι θα έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα έρθουν οι αριστεροί με τα κονσερβοκούτια να διοικήσουν τη χώρα. Θα πάρουν τις περιουσίες των Ελλήνων. Τις περιουσίες των Ελλήνων δεν τις πήραν οι κομμουνιστές, ο Σαμαράς τις πήρε και ο Βενιζέλος».

Την Δευτέρα ο κ. Καμμένος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο όπου και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Galaxy.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης