Η Εύα Καϊλή εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην προεκλογική περίοδο

Η Εύα Καϊλή εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην προεκλογική περίοδο

Και ο Γιάννης Δατσέρης υπεύθυνος επικοινωνίας  

Η Εύα Καϊλή εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην προεκλογική περίοδο
Τη στενή του συνεργάτιδα, ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην δημοσιογράφο Εύα Καϊλή αναμένεται να ορίσει ως εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος για την προεκλογική περίοδο ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Το επικοινωνιακό επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη αρχίζει να συγκροτείται με γοργούς ρυθμούς και ήδη την κεντρική ευθύνη ανέλαβε ο Γιάννης Δατσέρης, εκ των έμπιστων και παλαιότερων συνεργατών του κ. Βενιζέλου. Σημειωτέον ότι ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος τύπου Δημήτρης Καρύδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά και εκ της εκλογικής νομοθεσίας πρέπει να αντικατασταθεί.

Η κυρία Καϊλή έχει μακρά εμπειρία στα τηλεοπτικά, ενώ η πρόσφατη επιτυχία της με την εκλογή της στην ευρωβουλή, αύξησε θεαματικά τις εσωκομματικές της μετοχές – ο κ. Βενιζέλος την τοποθέτησε και επικεφαλής της διμελούς ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, καθώς ο έτερος ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης έχει και τα καθήκοντα του γραμματέα του κόμματος.

Κλείσιμο
Η Χαριλάου Τρικούπη αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στον επικοινωνιακό πόλεμο της προεκλογικής εκστρατείας και κεντρική του στρατηγική είναι να ακυρώσει την πόλωση που θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης