Ο Βαρβιτσιώτης ενημέρωσε Κουτσούμπα για το πλοίο - Στον θάλαμο επιχειρήσεων ο Καμμένος

Ο Βαρβιτσιώτης ενημέρωσε Κουτσούμπα για το πλοίο - Στον θάλαμο επιχειρήσεων ο Καμμένος

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ζήτησε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να μην κινδυνεύσει καμιά ανθρώπινη ζωή

Ο Βαρβιτσιώτης ενημέρωσε Κουτσούμπα για το πλοίο - Στον θάλαμο επιχειρήσεων ο Καμμένος
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, προκειμένου να ενημερωθεί για την επιχείρηση διάσωσης των επιβατών και του πληρώματος του πλοίου «Νorman Αtlantic», στο οποίο νωρίς το πρωί της Κυριακής εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά.

Ο Δ. Κουτσούμπας αφού ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Μ. Βαρβιτσιώτη του ζήτησε η ελληνική κυβέρνηση να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, να κάνει το καλύτερο δυνατό με προτεραιότητα να μην κινδυνεύσει καμιά ανθρώπινη ζωή. 

Κλείσιμο
Στον θάλαμο επιχειρήσεων του ΥΕΝ ο Π. Καμμένος 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος μετέβη στον θάλαμο επιχειρήσεων του ΥΕΝ όπου παρέμεινε περίπου δύο ώρες μέχρι και την ανάληψη του συντονισμού της επιχείρησης διάσωσης από το ιταλικό κέντρο επιχειρήσεων.

Ενημερώθηκε για την επιχείρηση διάσωσης των επιβατών του πλοίου «Νόρμαν Ατλάντικ» από τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και τους αξιωματικούς που συντονίζουν το έργο της διάσωσης των επιβατών.

Κατά την αναχώρησή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο οποίος έχει διατελέσει υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής δεν έκανε δηλώσεις και ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι αρμόδιοι είναι οι υπεύθυνοι αξιωματικοί που διαχειρίζονται την υπόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης