Αδωνις: Με Τσίπρα θα χορέψουμε το Ζάλογγο - Κυριάκος: Δηλώσεις για τα πανηγύρια

Αδωνις: Με Τσίπρα θα χορέψουμε το Ζάλογγο - Κυριάκος: Δηλώσεις για τα πανηγύρια

Και η Βούλτεψη σχολίασε: «Με αυτά με τα νταούλια, τις λύρες και τους ζουρνάδες γελάει όλη Ευρώπη»

Αδωνις: Με Τσίπρα θα χορέψουμε το Ζάλογγο - Κυριάκος: Δηλώσεις για τα πανηγύρια
Για γέλια χαρακτήρισαν τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη «Θα παίζουμε λύρα κι οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλι» τόσο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, είπε ότι την πρώτη φορά που άκουσε την επίμαχη δήλωση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεώρησε ότι επρόκειτο για αστείο και επειδή το έμαθε εν πτήσει, «γέλαγε καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού».

Κλείσιμο
Επισήμανε δε πως αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας δεν τα πιστεύει ούτε ο πιο ακραίος ΣΥΡΙΖΑίος, καθώς όλοι οι άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι οι αγορές είναι ανεξέλεγκτες και τις φοβάται ακόμα και η αμερικανική κυβέρνηση. Και σημείωσε: «Με Τσίπρα, η Ελλάδα το μόνο που θα χορεύει, είναι το χορό του Ζαλόγγου».

Για το θέμα είπε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν σχολιάζω δηλώσεις για τα πανηγύρια».




Από την πλευρά της η κυρία Βούλτεψη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA είπε πως «με αυτά με τα νταούλια, τις λύρες και τους ζουρνάδες γελάει όλη Ευρώπη», ενώ δήλωσε επίσης: «Η Ιταλία, η Γαλλία το Βέλγιο πήραν μέτρα, κάνουν υποχωρήσεις. Τι νομίζει ο κ. Τσίπρας ότι θα πάει με τη μαγκιά και τη μπουνιά να επιβάλλει στην Ευρώπη να βάλει νερό στο κρασί της. Ποιος τα πιστεύει αυτά;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης