Σκουρλέτης: Εμείς θα επιλέξουμε πότε θα δώσουμε τα ονόματα και τις διευθύνσεις της διαπλοκής

Σκουρλέτης: Εμείς θα επιλέξουμε πότε θα δώσουμε τα ονόματα και τις διευθύνσεις της διαπλοκής

«Είσαι σε πορεία εξόδου όταν η τρόικα σου θέτει συγκεκριμένα μέτρα όπως οι ομαδικές απολύσεις και η ελάχιστη εγγυημένη σύνταξη;»

Σκουρλέτης: Εμείς θα επιλέξουμε πότε θα δώσουμε τα ονόματα και τις διευθύνσεις της διαπλοκής
«Εμείς θα επιλέξουμε πότε θα δώσουμε τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα της διαπλοκής» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, με αφορμή την επίμαχη δήλωση του Γιάννη Δραγασάκη.

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε και πάλι σε «δεκάδες φωτογραφικές τροπολογίες», στις οποίες όπως είπε χαρακτηριστικά «προχώρησε η κυβέρνηση».

Κλείσιμο
Παράλληλα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβήτησε ότι η κυβέρνηση είναι σε πορεία εξόδου από το μνημόνιο και αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά «ποιους νόμους σκοπεύει να καταργήσει; Είσαι σε πορεία εξόδου όταν η τρόικα σου θέτει συγκεκριμένα μέτρα όπως οι ομαδικές απολύσεις και η ελάχιστη εγγυημένη σύνταξη; Είναι προαπαιτούμενα μνημονιακά. Δεν υπάρχουν δεδηλωμένοι στόχοι της κυβέρνησης».

Στη συνέχεια ο κ. Σκουρλέτης αναρωτήθηκε αν όταν τα «πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ λένε για κυβέρνηση ειδικού σκοπού, μήπως απευθύνουν μήνυμα στον κ. Σαμαρά; Μήπως είναι επανάληψη της υπόθεσης Παπανδρέου που κατέληξε στον Παπαδήμο;».

«Η χώρα έχει ανάγκη ισχυρής κυβέρνησης για να μας βγάλει από τα μνημόνια και από την κρίση. Θα θέσουμε το θέμα διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, διαμορφώνοντας συμμαχίες» κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης