Μαίνεται στην Βουλή η κόντρα για την τρομοκρατία

Μαίνεται στην Βουλή η κόντρα για την τρομοκρατία

Νέο επεισόδιο μετά το αίτημα που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κουράκης και Κατριβάνου για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού

Μαίνεται στην Βουλή η κόντρα για την τρομοκρατία
Στην Ολομέλεια συνεχίστηκε η κόντρα μεταξύ των κομμάτων της συγκυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πυροδότησε η ενέργεια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλικής Κατριβάνου και Τάσου Κουράκη να καταθέσουν στα δικαστήρια υπερ του αιτήματος του φυλακισμένου τρομοκράτη Σάββα Ξηρού.

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι είναι πολιτικά έκθετος και κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να καταδικάσει ρητά και κατηγορηματικά την ενέργεια των δύο βουλευτών να υπερασπιστούν τον κ. Ξηρό. Την σκυτάλη πήρε ο κ. Κώστας Τριαντάφυλλος του ΠΑΣΟΚ  ο οποίος επεσήμανε ότι είναι άλλο πράγμα ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ  και άλλο ο μάρτυρας υπεράσπισης σε δίκη τρομοκρατίας, έκανε λόγο για « κάλυψη» ενώ μέμφθηκε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο για ψηφοθηρία.

Κλείσιμο
Η απάντηση ήρθε άμεσα και με ιδιαίτερη ένταση από την Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία υπενθύμισε ότι «υπάρχει καταδικαστική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την υπόθεση του Σάββα  Ξηρού που έχει αναπηρία 93%». «Τέτοια προκλητική και λαϊκιστική σύληση της μνήμης των θυμάτων δεν έγινε ούτε από τους νόμιμους εκπροσώπους των οικογενειών και των συνηγόρων τους» πρόσθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης