Στις ΗΠΑ για επαφές ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Στις ΗΠΑ για επαφές ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Μεταξύ άλλων, θα έχει συνάντηση με τη διευθύντρια της διεύθυνσης Ευρώπης του Τμήματος Πολιτικών Υποθέσεων των Ηνωμένων Εθνών 

Στις ΗΠΑ για επαφές ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης αναχώρησε σήμερα για τη Νέα Υόρκη, όπου θα έχει επαφές με αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών και με ομογενειακούς παράγοντες.

Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με τη διευθύντρια της διεύθυνσης Ευρώπης του Τμήματος Πολιτικών Υποθέσεων των Ηνωμένων Εθνών Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Κλείσιμο
Θα έχει, επίσης, συναντήσεις με τους ηγέτες της ομογενειακής κοινότητας στη Νέα Υόρκη, καθώς και με εκπροσώπους Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τους οποίους θα ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και για την παρούσα κατάσταση της οικονομίας στην Κύπρο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα είναι ο κύριος ομιλητής στην 40η Τελετή Αποφοίτησης στο Κέντρο Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών, στο Queens College του City University of New York, με θέμα «Ο αναβαθμισμένος γεωστρατηγικός ρόλος της Κύπρου στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου» .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης