Παρουσιάζει σήμερα το ψηφοδέλτιο του ο Γιάννης Μώραλης

Παρουσιάζει σήμερα το ψηφοδέλτιο του ο Γιάννης Μώραλης

Προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και αθλητικό κόσμο με πρώτους και καλύτερους τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον πρώην αντιπρόεδρο της ομάδας, Πέτρο Κόκκαλη

Παρουσιάζει σήμερα το ψηφοδέλτιο του ο Γιάννης Μώραλης
Την... ομάδα που θα διεκδικήσει τη νίκη στη μεγάλη μάχη του Πειραιά θα ανακοινώσει σήμερα, στις 14:00, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, σε εκδήλωση στα Καμίνια.    

Το ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη θα περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου, με πρώτο φυσικά αυτό του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Υποψήφιος με τον συνδυασμό ανακοίνωσε ότι θα είναι και ο πρώην αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων, Πέτρος Κόκκαλης, ονόματα που προσδίδουν αίγλη αλλά και τεράστια δυναμική στο εγχείρημα για ριζικές αλλαγές και βελτιώσεις στον Πειραιά.

Κλείσιμο
Ο Γιάννης Μώραλης προχώρησε και σε αρκετές δυνατές μεταγραφές από τα στρατόπεδα των πολιτικών του αντιπάλων, όπως ο πρώην αντιδήμαρχος και πρώτος σε ψήφους στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, Γιάννης Μελάς, οι επίσης πρώην αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Ζερβουλάκος, Γιώργος Δαβάκης και Κορίνα Λαουλάκου, που προσχώρησαν στο άρμα Μώραλη από την παράταξη Μιχαλολιάκου, ενώ το ίδιο έπραξε και ο πρώην νομικός σύμβουλος του νυν δημάρχου, Γιάννης Παπαγγελής. Από τη παράταξη του Γιάννη Μίχα αποχώρησαν για τον νέο συνδυασμό η δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μίχα και γνωστή τραγουδίστρια Πόπη Αστεριάδη, αλλά και ο Πέτρος Σακελλαρίου.

Επίσης άλλα δύο στελέχη που ήταν κοντά στο Βασίλη Μιχαλολιάκο προσχωρούν στο ψηφοδέλτιό του Μώραλη. Πρόκειται για την πρόεδρο του 4ου διαμερίσματος Κατερίνα Γαρδούνη και τον νεαρό διαμερισματικό σύμβουλο Βαγγέλη Τσιρώνη.  Υποψήφια με τον Γιάννη Μώραλη θα είναι και η πρώην γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου από τον συνδυασμό του Γιάννη Μίχα, Εβίτα Αλεξανδράτου. 

Μεγάλη συμμετοχή θα υπάρχει από τη Νέα Δημοκρατία, καθώς ψήφο θα διεκδικήσουν το μέλος της ΠΕ της ΝΔ Χριστόφορος Ντίζος, το μέλος της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτης Κυρίμης, αλλά και ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ.

Από το ΠΑΣΟΚ με τον κ. Μώραλη τάχθηκαν ο πρώην αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Παναγιώτη Φασούλα, Στέλιος Γαϊτανάρος και  το στέλεχος του Κινήματος Νίκος Καλαμακιώτης.

Μεγάλη φυσικά θα είναι και η συμμετοχή παραγόντων αλλά και πρώην αθλητών. Από τους πρώτους είναι ο πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης, ενώ υποψήφια θα είναι και η Σταυρούλα Αντωνάκου, πρώην στέλεχος της Κοινωνικής Συμφωνίας και πρώην διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού. Στον συνδυασμό προσχώρησαν και ο μάνατζερ του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος του Βασίλη Μιχαλολιάκου, Νίκος Μαντούβαλος, ο προπονητής στο τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος και ο βετεράνος πολίστας του Εθνικού Αντώνης Αρώνης.

Παράλληλα με το ψηφοδέλτιο ο κ. Μώραλης θα παρουσιάσει και την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης