Κουβέλης: Το πρόβλημα το έχει ο Ψαριανός, όχι η ΔΗΜΑΡ

Κουβέλης: Το πρόβλημα το έχει ο Ψαριανός, όχι η ΔΗΜΑΡ

Απάντηση στις κατηγορίες του βουλευτή του για αντιδημοκρατικές διαδικασίες έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος - Δεν απέκλεισε τις εκλογές μέσα στο 2014 - Επανέλαβε ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κουβέλης: Το πρόβλημα το έχει ο Ψαριανός, όχι η ΔΗΜΑΡ
Απάντηση στους ισχυρισμούς του Γρηγόρη Ψαριανού περί προβλήματος δημοκρατικής λειτουργίας στη ΔΗΜΑΡ έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι ακόμη και ο απλός κόσμος εξεπλάγη με τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ενντίον του ο Ψαριανός, ενώ όπως τόνισε δεν υπήρχε λόγος να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα όπως ζήτησε ο βουλευτής μετά την τοποθέτησή του στο Βελλίδειο περί καταψήφισης του πολυνομοσχέδιου από τη ΔΗΜΑΡ. « Να συζητήσουμε τι; Για όλα τα θέματα είχαν ληφθεί αποφάσεις σε επίπεδο τομέων, ενώ είχαν επανειλημμένα εγκριθεί και από την Κεντρική Επιτροπή. Για όλα είχαμε συνεννοηθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Σε ερώτηση γιατί δεν διαγράφεται ο κ. Ψαριανός, τόνισε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν έχει διαδικασίες διαγραφής βουλευτών από το κόμμα και ότι το πρόβλημα το έχει ο ίδιος ο κ. Ψαριανός, γιατί κριτής όλων είναι η κοινωνία. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «όποιος θέλει να διαφοροποιείται, να το πράττει με όρους πολιτικούς».

Εξάλλου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών εντός του 2014: «Θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αλλά και από την κατάσταση στην κοινωνία με την έννοια ότι οι πολίτες νιώθουν μια τεράστια μοναξιά αλλά και οργή», ανέφερε.

Όσον αφορά στην εμπλοκή του ονόματός του για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τόνισε ότι παρόλο που είναι τιμητικό για τον ίδιο να ακούγεται κάτι τέτοιο, δεν ενδιαφέρεται. Υπογράμμισε μάλιστα ότι η εκλογή δεν είναι απλά μια απόφαση 180 ψήφων στην Βουλή, αλλά είναι συνάρτηση της πολιτικής που ασκείται και θα ασκηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης