Μαζί λόγω... αστυνομίας Κακλαμάνης-Σπηλιωτόπουλος

Μαζί λόγω... αστυνομίας Κακλαμάνης-Σπηλιωτόπουλος

Χαλαροί στην αμφίεση και χαρούμενοι στην διάθεση εμφανίστηκαν ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος - Παρόντες και οι αντίπαλοι στην περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Κουμουτσάκος και Ρένα Δούρου

Μαζί λόγω... αστυνομίας Κακλαμάνης-Σπηλιωτόπουλος
Χαλαροί εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε κοινή τους εμφάνιση οι προερχόμενοι από τη ΝΔ υποψήφιοι για τη θέση του δημάρχου Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης και Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες, τον επίσημο και τον «αντάρτη» που το τελευταίο δίαστημα έχουν ανταλλάξει αιχμές ενόψει των εκλογών του Μαΐου, όμως τόσο ο κ. Κακλαμάνης, ο οποίος εμφανίστηκε με ροζ πουκάμισο και αθλητικό παπούτσι, όσο και ο κ. Σπηλιωτόπουλος, που επέλεξε εμφάνιση χωρίς γραβάτα, ήταν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.

Μάλιστα, οι δύο τους αντάλλαξαν χειραψία και με τον υποψήφιο της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής, Γιώργο Κουμουτσάκο, στην εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων σε κεντρικό ξενοδοχείο, με θέμα «Αστυνομία-τοπική αυτοδιοίκηση: κοινός παρανομαστής ο πολίτης και ευρωπαϊκά πρότυπα».


Κλείσιμο

Στην ίδια εκδήλωση παρούσα ήταν και η αντίπαλος του κ. Κουμουτσάκου, και υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης