Σπηλιωτόπουλος: Η Αθήνα μυρίζει ούρα και κόπρανα

Σπηλιωτόπουλος: Η Αθήνα μυρίζει ούρα και κόπρανα

Προανήγγειλε ότι εάν εκλεγεί, στην πόλη θα κατασκευαστούν δυο ποδηλατοδρόμια

Σπηλιωτόπουλος: Η Αθήνα μυρίζει ούρα και κόπρανα
Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας συγκεκριμένα πως «κάνοντας μια βόλτα σε γειτονιές της κεντρικής Αθήνας, η μυρωδιά της πόλης είναι ούρα και κόπρανα».

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν δίστασε να ανεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τη νυν δημοτική αρχή, λέγοντας ότι με τερτίπια νοικοκύρεψε τα οικονομικά της Αθήνας.

Κλείσιμο
Εξάλλου, δεν παρέλειψε για ακόμη μία φορά να καλέσει τον Ν. Κακλαμάνη να αθροίσουν τις δυνάμεις τους. «Αν είχαμε αθροίσει τις δυνάμεις μας θα ήμουν πρώτος στις δημοσκοπήσεις, αν εγώ ήμουν τρίτος στις δημοσκοπήσεις θα είχα παραιτηθεί» τόνισε.

Αναφερόμενος στα περί νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δήμου, είπε για τον Γιώργο Καμίνη: «Το μόνο που έχει να λεει είναι ότι μείωσε τις δαπάνες, έχει δυο χρόνια να πληρώσεις προμηθευτές και έχει μειώσει προσωπικό. Έτσι φτιάχνεις τα οικονομικά, αλλά με λογιστικά τερτίπια για να είμαστε καλοί με το μνημόνιο».

Έκανε λόγο για εγκατάλειψη σε περιοχές της Αθήνας όπως τη Στοά Λυκούργου και τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. «Είναι δυνατόν κανείς να περπατήσει την πόλη και να μη συναντήσει τη βρομιά; Η μυρωδιά της κεντρικής Αθήνας είναι ούρα και κόπρανα».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος εξήγγειλε ακόμη τη δημιουργία δυο ποδηλατοδρομίων στην Αθήνα, διερωτώμενος πώς ο κ. Καμίνης δεν τα έχει ήδη κάνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης