Τσαβούσογλου: Ο πιο επιθετικός Ελληνοκύπριος πολιτικός ο Αναστασιάδης

Τσαβούσογλου: Ο πιο επιθετικός Ελληνοκύπριος πολιτικός ο Αναστασιάδης

«Οι Ελληνοκύπριοι πρέπει να πειστούν, θα δούμε αν θα επηρεάσουν αυτό το θέμα οι εξελίξεις στο Κυπριακό», είπε για το Κυπριακό

Τσαβούσογλου: Ο πιο επιθετικός Ελληνοκύπριος πολιτικός ο Αναστασιάδης
Ο Νίκος Αναστασιάδης πάντοτε υποστηρίζει τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός αρμόδιος για θέματα της ΕΕ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο θετικό πολιτικό που υπάρχει στην ελληνοκυπριακή πλευρά.

Ο Τούρκος Υπουργός απαντούσε σε ερώτηση αν θα υπάρξει λύση στο Κυπριακό. Όπως είπε, ότι η Τουρκία στηρίζει την επίλυση του Κυπριακού.

Κλείσιμο
Για το άνοιγμα νέων διαπραγματευτικών κεφαλαίων της Τουρκίας με την ΕΕ, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι πρέπει να αρθούν τα εμπόδια που έθεσαν η Γαλλία και η Κύπρος για το άνοιγμα των κεφαλαίων της Τουρκίας με την ΕΕ. Όπως είπε, στις επαφές τους που είχαν με μεγάλες χώρες υπάρχει ομοφωνία ότι πρέπει να αρθούν τα εμπόδια.

«Οι Ελληνοκύπριοι πρέπει να πειστούν, θα δούμε αν θα επηρεάσουν αυτό το θέμα οι εξελίξεις στο Κυπριακό», είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ανέφερε ότι μετά τις εκλογές στο Ευρωκοινοβούλιο αναμένουν ότι θα γίνει κάποιο βήμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης