Πάγκαλος για Άδωνι: Εξαιρετικά δραστήριος υπουργός - Με ικανοποιεί

Πάγκαλος για Άδωνι: Εξαιρετικά δραστήριος υπουργός - Με ικανοποιεί

Τα καλύτερα έχει να πει για τον υπουργό Υγείας ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πάγκαλος για Άδωνι: Εξαιρετικά δραστήριος υπουργός - Με ικανοποιεί
Για τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, την πρωτοβουλία των «58» αλλά και για τις ευρωεκλογές μίλησε -μεταξύ άλλων- στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη ο πρώην υπουργός είχε να πει μόνο τα καλύτερα  χαρακτηρίζοντάς τον έναν «εξαιρετικά δραστήριο υπουργό». «Εμένα αυτό με ικανοποιεί», τόνισε ο κ. Πάγκαλος αποτιμώντας θετικά και τη συνεχή παρουσία του κ. Γεωργιάδη σε όλα τα δρώμενα του υπουργείου του.

Κλείσιμο
Σχετικά με την πρωτοβουλία των «58» ο Θεόδωρος Πάγκαλος χαρακτήρισε υπερφίαλη τη στάση τους. «Δε συμπαθώ την τάση τους να μεταβληθούν σε κόμμα», είπε και σημείωσε: Οι «58» θέλουν να διαλυθούν το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά και να ενταχθούν σε αυτούς.

Σε ό,τι αφορά στις ευρωεκλογές ο κ. Πάγκαλος υπενθύμισε την έκκλησή του στον κ. Σαμαρά «να μην κάνει το λάθος να κατεβάσει ένα κομματικό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές» και τάχθηκε υπέρ της συγκρότησης ενός ενιαίου ψηφοδελτίου, στο οποίο δεν θα μετέχει κανείς πολιτευτής αλλά θα περιλαμβάνονται άνθρωποι από την κοινωνία τους οποίους θα εκλέξουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καθώς και άλλα κόμματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης