Αθανασίου: Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της «ΧΑ»

Αθανασίου: Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της «ΧΑ»

Όπως και σε όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος

Αθανασίου: Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της «ΧΑ»
Με απόλυτη εμπιστοσύνη περιβάλει την Ελληνική  Δικαιοσύνη και εν προκειμένω τις δύο ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αλλά και με την ίδια εμπιστοσύνη περιβάλλει όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που χειρίζονται υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος.

Αυτό  επισήμαναν σε όλους τόνους στενοί συνεργάτες του υπουργού  Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου  με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή τα Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, έξω από τη Βουλή.

Κλείσιμο
Τέλος, οι ίδιοι κύκλοι επανέλαβαν ότι όπως είναι γνωστό ο κ. Αθανασίου δεν παρεμβαίνει στο έργο των λειτουργών της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Κασιδιάρης σε δηλώσεις του τόνισε ότι σε  «άνωθεν πολιτική εντολή» υπάκουσε η ανακρίτρια Ιωάννα Κλάπα και διάταξε τη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα.

Ακόμη, ο βουλευτής ανέφερε ότι η κ. Κλάπα ζήτησε την  προφυλάκιση των βουλευτών χωρίς στοιχεία, επειδή φέρεται να είναι σύζυγος του Παναγιώτη Κλάπα, ιδρυτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ και συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης