Υπόθεση εξοπλιστικών: Δέκα νέες κλήσεις για απολογία σε στρατιωτικούς

Υπόθεση εξοπλιστικών: Δέκα νέες κλήσεις για απολογία σε στρατιωτικούς

Ο πρώην εκπροσώπος της γερμανικής εταιρίας STN ATLAS κατονόμασε κυρίως στρατιωτικούς που φέρονται να δωροδοκήθηκαν για να προωθήσουν οπλικά προγράμματα - Καλούνται να δώσουν εξηγήσεις εντός της ερχόμενης εβδομάδας



Υπόθεση εξοπλιστικών: Δέκα νέες κλήσεις για απολογία σε στρατιωτικούς
Νέος κύκλος απολογιών άνοιξε στην ανάκριση για την υπόθεση των εξοπλιστικών μετά την μαραθώνια απολογία που έδωσε στον ανακριτή κατά της διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή, ο κατηγορούμενος για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος Παναγιώτης Ευσταθίου.

Ειδικότερα, στην απολογία του ο ηλικιωμένος πρώην εκπροσώπος της γερμανικής εταιρίας STN ATLAS, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων, είχε κατονομάσει περί τα δέκα νέα πρόσωπα που είχε δωροδοκήσει, όπως είπε, για να προωθήσουν τα οπλικά προγράμματα των εταιρειών που εκπροσωπούσε.

Κλείσιμο
Ο κατηγορούμενος είχε κατονομάσει κυρίως στρατιωτικούς ενώπιον του ανακριτή αλλά και τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα Εξοπλισμών Α. Κάντα ο οποίος μετά την απολογία του είχε οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τα πρόσωπα αυτά τα οποία είχε κατονομάσει ο Π. Ευσταθίου καλούνται τώρα από τον ανακριτή να δώσουν εξηγήσεις εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης