Στο πλευρό των «μαραθωνοδρόμων» σχολικών φυλάκων ο Τσίπρας

Στο πλευρό των «μαραθωνοδρόμων» σχολικών φυλάκων ο Τσίπρας

Τους ενημέρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει πρόταση νόμου για την αποκατάσταση των αδικιών της διαθεσιμότητας, αλλά και ότι κατέθεσε σήμερα ειδική τροπολογία για την ακύρωση της διαθεσιμότητας των σχολικών φυλάκων

Ο Λάτσιος στο "10 με 1 μαζί"!
Στο πλευρό των «μαραθωνοδρόμων» σχολικών φυλάκων ο Τσίπρας
Συνάντηση με τους σχολικούς φύλακες που τίθενται σε διαθεσιμότητα και έφτασαν σήμερα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα είχε ο Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχάρη τους αγωνιζόμενους σχολικούς φύλακες για τη μορφή αγώνα που επέλεξαν και τους εξέφρασε την απεριόριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κλείσιμο
Ακόμη, τους ενημέρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει πρόταση νόμου για την αποκατάσταση των αδικιών της διαθεσιμότητας, αλλά και ότι κατέθεσε σήμερα ειδική τροπολογία για την ακύρωση της διαθεσιμότητας των σχολικών φυλάκων.

Τέλος, τους διαβεβαίωσε ότι ισχύουν όλες οι σχετικές δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντί τους, εφόσον ο λαός με τους αγώνες και την ψήφο του αναδείξει μια αριστερή κυβέρνηση.

Διευκρίνισε δε, ότι έτσι κι αλλιώς η λύση του προβλήματός τους είναι πολιτική και έχει να κάνει με την ανάγκη αγώνων, για να ανατραπεί η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, η τρόικα και τα καταστροφικά τους μνημόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης