Πτώση έξι μονάδων για τη Χρυσή Αυγή σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Πτώση έξι μονάδων για τη Χρυσή Αυγή σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Στο ερώτημα αν είναι μια εγκληματική οργάνωση, το 54% απαντά «συμφωνώ απόλυτα», το 14% «μάλλον συμφωνώ», το 8% «διαφωνώ απόλυτα» και το 8% «μάλλον διαφωνώ»

Μεγάλες σινορωσικές συμφωνίες στην ενέργεια
Πτώση έξι μονάδων για τη Χρυσή Αυγή σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση
Πτώση έξι μονάδων για τη Χρυσή Αυγή στην πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό της ιστοσελίδας «rizopoulospost.com», που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 25 Σεπτεμβρίου και 30 Σεπτεμβρίου - 3 Οκτωβρίου 2013.

Ειδικότερα, η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει το 8,5% στην πρόθεση ψήφου, ενώ σε δημοσκόπηση που είχε πραγματοποιήσει η ίδια εταιρεία τον περασμένο Ιούλιο, η Χρυσή Αυγή βρισκόταν στο 14,5%.

Κλείσιμο
Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής (χωρίς άκυρο/λευκό και με αδιευκρίνιστη αποχή) ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29,5% (28,5% τον Ιούλιο) και η ΝΔ 29% (28%). Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 8,5% (14,5%), το ΚΚΕ με 7,5% (7,5%), το ΠΑΣΟΚ με 7% (7%), οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6% (5,5%) και η ΔΗΜΑΡ με 4% (2,5%). Άλλο Κόμμα επιλέγει το 8,5% (6,5%) των ερωτηθέντων.
 
Στην παράσταση νίκης, η ΝΔ προηγείται με 37% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,7%.«Άλλο Κόμμα» απάντησε το 2,1% και «Κανένα» το 15,5% των ερωτηθέντων, ενώ το 23,6% των ερωτηθέντων επιλέγει την απάντηση «Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ».
 
Στο ερώτημα «Διατυπώνεται η άποψη μετά τα τελευταία γεγονότα ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική οργάνωση. Εσείς προσωπικά συμφωνείτε η διαφωνείτε με την άποψη αυτή; Θα λέγατε ότι…», «συμφωνώ απόλυτα» απαντάει το 54% των ερωτηθέντων, «μάλλον συμφωνώ» το 14%, «διαφωνώ απόλυτα» το 8%, «μάλλον διαφωνώ» το 8%.

Το 16% των ερωτηθέντων επιλέγει την απάντηση «Δεν γνωρίζω / Δεν απαντώ».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης