Σιούφας καταγγέλλει Σιούφα για τα «πιράνχας» των εισπρακτικών

Σιούφας καταγγέλλει Σιούφα για τα «πιράνχας» των εισπρακτικών

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» - Π. Σιούφας: Προστατέψτε τον κόσμο που πεθαίνει από αυτά τα άθλια υποκείμενα

Σιούφας καταγγέλλει Σιούφα για τα «πιράνχας» των εισπρακτικών
Να ενταχθούν διατάξεις κατά των εισπρακτικών εταιρειών στο νέο Κώδικα Δικηγόρων, που συζητείται στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί το απόγευμα από την Ολομέλεια του τρίτου Θερινού Τμήματος, ζητούν αρκετοί βουλευτές όλων των κομμάτων από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Είναι ενδεικτική η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Παύλου Σιούφα, ο οποίος επικαλέστηκε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» της περασμένης Κυριακής, για να πει προς τον υπουργό: «Δεν διαβάσατε τίποτα στον κυριακάτικο Τύπο για τα "πιράνχας" των εισπρακτικών που συμπεριφέρονται με τρόπο ιταμό και ποταπό. Καιρός να ασχοληθείτε και να βάλετε διατάξεις και να προστατέψετε το δικηγορικό επάγγελμα και τον κόσμο που πεθαίνει απο αυτά τα άθλια υποκείμενα. Είναι υποχρέωση όλων μας».

Κλείσιμο
Να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα αφορούσε στην εταιρεία που έχουν «στήσει» οι αδελφοί Σιούφα, υιοί του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα και ανίψια του κ. Παύλου Σιούφα, που έκανε την καταγγελία στη Βουλή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης