Κόντρα Κεδίκογλου – Παφίλη με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον 902

Κόντρα Κεδίκογλου – Παφίλη με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον 902

Κεδίκογλου: «Χάσατε το ηθικό πλεονέκτημα. Το ΚΚΕ δεν είναι θύμα αλλά θύτης του καπιταλισμού» - Παφίλης: «Είσαι ανίκανος και αισχρός»  - Κρεμαστινός: «Προσωπικές οι απόψεις Κεδίκογλου. Το ΠΑΣΟΚ δεν τις υιοθετεί»

Αναβάλλεται η κατάθεση της Ναόμι για το "ματωμένο" διαμάντι;
Κόντρα Κεδίκογλου – Παφίλη με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον 902
Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του υφυπουργού Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου και του κ. Θανάση Παφίλη εξελίχθηκε στη Βουλή, με αφορμή την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού 902 σε υπεράκτια εταιρία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την σύγκρουση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός «άδειασε» τον υφυπουργό, λέγοντας «εμείς ως χώρος δεν υιοθετούμε αυτές τις απόψεις. Είναι απόψεις προσωπικές του υπουργού και όχι δικές μας. Το ότι υπάρχουν μελανά σημεία συμβαίνει και με όλα τα κόμματα και εμείς τα έχουμε ήδη καταδικάσει».

Η αρχή έγινε, όταν ο κ. Κεδίκογλου επιχειρώντας να απαντήσει στην ομιλία της προέδρου της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα είπε ότι «το ΚΚΕ έχει χάσει πλέον το ηθικό καθώς χρησιμοποίησε τις γκρίζες ζώνες του καπιταλισμού πωλώντας την επιχείρησή του σε offshore εταιρία».

Η απάντηση του κ. Παφίλη ήταν άμεση και οξεία: «Έχετε το θράσος να λέτε εσείς για offshore για τον 902, που τα μισά σας στελέχη πρέπει να πάνε φυλακή; Έχετε στοιχεία να μιλήσετε ή είστε σαν τον Πάγκαλο; Τον ζηλέψατε; το ΚΚΕ έδωσε ένα μέσο πολύ χρήσιμο για την πάλη του λαού για να πληρώσει τους ίδιους τους εργαζόμενους. Μιλάτε εσείς για offshore; Για τις βαλίτσες με τα χρήματα; Είστε ανίκανος και αισχρός. Δεν έχετε στοιχεία. Όχι σε εμάς χτυπήματα κάτω από τη μέση. Δεν ανεχόμαστε αυτοί που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη μίζα και τη διαφθορά να μας κατηγορούν. Την απάντηση στον κ. Κεδίκογλου την δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που υπερασπίζονται τη λύση που έδωσε το ΚΚΕ στον 902».

Ο κ. Κεδίκογλου ξαναπήρε το λόγο για να επιμείνει λέγοντας «χρησιμοποιήσατε τις γκρίζες ζώνες του καπιταλισμού, γίνατε θύτης και όχι θύμα του καπιταλισμού. Ο ιδιοκτήτης του 902 είναι κάπου χαμένος στις Παρθένους Νήσους. Να πείτε αν η πράξη αυτή συνάδει με την ιστορία και τους αγώνες του ΚΚΕ, δεν έχετε πια το ηθικό πλεονέκτημα».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης