Μιχελάκης: Όλες οι προτάσεις είναι στο τραπέζι

Μιχελάκης: Όλες οι προτάσεις είναι στο τραπέζι

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, είπε ο υπουργός Εσωτερικών - Ανακριβή χαρακτηρίζονται τα περί άγνοιας του κ. Μιχελάκη για το θέμα της Δημοτικής Αστυνομίας

Μιχελάκης: Όλες οι προτάσεις είναι στο τραπέζι
Συνάντηση με την αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της Δημοτικής Αστυνομίας είχε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος τόνισε ότι «οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ότι όλες οι προτάσεις είναι στο τραπέζι».

«Όταν υπάρξει οριστική συμφωνία θα σας ενημερώσουμε» φέρεται να είπε ο κ. Μιχελάκης.

Κλείσιμο
Παράλληλα, πηγές χαρακτηρίζουν ανακριβή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία ο υπουργός Εσωτερικών δεν γνώριζε για το θέμα της Δημοτικής Αστυνομίας.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης συναντά τους εκπροσώπους της τρόικας στο υπουργείο Οικονομικών.

Ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης, σε ό,τι αφορά τη δημοσία διοίκηση, είναι το θέμα της μετακίνησης των δημοτικών αστυνομικών στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Πάντως τη Δευτέρα, ο υπουργός Εσωτερικών θα ξεκινήσει μαραθώνιες συνομιλίες με αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΠΟΠ-ΟΤΑ, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα επίμαχα θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Για το Σάββατο το πρωί (11 π.μ.) προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δημοτικών αστυνομικών έξω από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας, στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου.

Για τη Δευτέρα η ΠΟΕ-ΟΤΑ κήρυξε στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι και έως το τέλος του ωραρίου και κάλεσε στις 12.30 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλ. Καραϊσκάκη και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης