Τα παιδιά μαθαίνουν να προστατεύουν το περιβάλλον

Τα παιδιά μαθαίνουν να προστατεύουν το περιβάλλον

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 

Τα παιδιά μαθαίνουν να προστατεύουν το περιβάλλον
Με επιτυχία στέφθηκαν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το περασμένο Σάββατο και Κυριακή στους Δήμους Χολαργού – Παπάγου και Βριλησσίων. 

Τα μικρά παιδιά που έδωσαν το «παρών» παρακολούθησαν μια σειρά από δράσεις με σκοπό την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την αφύπνιση της περιβαλλοντικής τους συνείδησης ενώ ακολούθησε δημιουργικό παιχνίδι σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων, τον φυσιολατρικό σύλλογο «Βριλησσός» και τη «Happy Time» στη Ρεματιά Πεντέλης υπό την επίβλεψη της κυρίας Ειρήνης Βασιλικού, BA Psychology. 

Κλείσιμο
Μικροί και μεγάλοι μπορούσαν να φέρουν τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές τους συσκευές για απόθεση στους ειδικούς κάδους απόρριψής τους που υπήρχαν στο Κιόσκι του Πάρκου Ρεματιάς Βριλησσίων με την συνεργασία της «ΦΑΙΔΡΑΣ», επίσημο συνεργάτη του Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ). Η γιορτή για το περιβάλλον, ολοκληρώθηκε με περίπατο στον Υμηττό με τη συμμετοχή της Ομάδας Εργασίας του Δήμου για την προστασία και ανάδειξη του Υμηττού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης