Πιο δυναμικό, πιο οικονομικό, πιο ευχάριστο

Πιο δυναμικό, πιο οικονομικό, πιο ευχάριστο

Ανασχεδιασμένο με πιο σπορτιφ χαρακτηριστικά, πιο δυναμικό και με πλουσιότερο εξοπλισμό, το νέο Ford Focus έρχεται να δώσει μία διαφορετική εμπειρία στις καθημερινές μετακινήσεις, εντός και εκτός των πόλεων.

 Πιο δυναμικό, πιο οικονομικό, πιο ευχάριστο

Σε ειδικό νευροχειρουργικό κέντρο της Γερμανίας θα μεταβεί για νοσηλεία ο 15χρονος Μ.Β μαθητής από την Αχαΐα, η δραματική περιπέτεια υγείας του οποίου ήρθε στο προσκήνιο πριν από λίγες ημέρες με αφορμή τη συγκινητική χειρονομία των μαθητών της Γ’ Λυκείου Δεμενίκων να προσφέρουν τα χρήματα που είχαν

Ο μαθητής διαγνώστηκε πρόσφατα με σοβαρή πάθηση –σηραγγώδες αγγείωμα στελέχους εγκεφάλου- που χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, η οποία ωστόσο όπως είχαν ενημερωθεί οι γονείς του δεν μπορεί να γίνει σε ελληνικό νοσοκομείο. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού μέσα από την προσφορά του χρηματικού ποσού από τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, η κινητοποίηση του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου ήταν άμεση. Με τη συνεργασία του πρόεδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου επιταχύνθηκαν οι σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες έγκρισης της νοσηλείας στην αλλοδαπή όπως και η εκταμίευση του αναγκαίου κονδυλίου.

Ο δεκαπεντάχρονος Μ.Β. θα μεταφερθεί σε ειδική και εξειδικευμένη μονάδα νοσηλείας στο International Neuroscience Institute.

«Ο δεκαπεντάχρονος Μ.Β. θα μεταφερθεί σε ειδική και εξειδικευμένη μονάδα νοσηλείας στο International Neuroscience Institute στο Αννόβερο της Γερμανίας, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Πάσχει από σηραγγώδες αγγείωμα στελέχους εγκεφάλου, πάθηση η οποία δεν δύναται, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, να αντιμετωπιστεί σε ελληνικό νοσοκομείο» ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Πλέον ο 15χρονος ετοιμάζεται για το ταξίδι του στο Ανόβερο όπου και θα υποβληθεί στη λεπτή χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, επειδή η μικρού ασθενή απαιτεί ειδικές συνθήκες αποσυμπίεσης κατά τη διάρκεια της πτήσης, θα πραγματοποιηθεί με το κυβερνητικό αεροσκάφος. Σε ειδικό νευροχειρουργικό κέντρο της Γερμανίας θα μεταβεί για νοσηλεία ο 15χρονος Μ.Β μαθητής από την Αχαΐα, η δραματική περιπέτεια υγείας του οποίου ήρθε στο προσκήνιο πριν από λίγες ημέρες με αφορμή τη συγκινητική χειρονομία των μαθητών της Γ’ Λυκείου Δεμενίκων να προσφέρουν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την πενθήμερη εκδρομή τους για τη νοσηλεία του.

{{{ articlebanner-330x100-1 }}}

Η σφραγίδα του Σκολάρι και Τριπλέτα που... σκοτώνει!!

Ο μαθητής διαγνώστηκε πρόσφατα με σοβαρή πάθηση –σηραγγώδες αγγείωμα στελέχους εγκεφάλου- που χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, η οποία ωστόσο όπως είχαν ενημερωθεί οι γονείς του δεν μπορεί να γίνει σε ελληνικό νοσοκομείο. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού μέσα από την προσφορά του χρηματικού ποσού από τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, η κινητοποίηση του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου ήταν άμεση. Με τη συνεργασία του πρόεδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου επιταχύνθηκαν οι σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες έγκρισης της νοσηλείας στην

Η εμπειρία του Φρεντ και το ένστικτό του μέσα στην περιοχή αφήνουν πολλές υποσχέσεις, ενώ και ο Χουλκ θέλει να δώσει απαντήσεις

Σε αυτή τη Βραζιλία τα μηχανάκια είναι πολλά και ο άξονάς της μπορεί να καταπιεί πολλά χιλιόμετρα. Παουλίνιο, Γκουστάβο, Ραμίρες και Οσκαρ (τέσσερις για τρεις θέσεις) τρέχουν αδιάκοπα, κόβουν, κλέβουν μοιράζουν έχοντας δημιουργήσει μια ραχοκοκαλιά πολλά υποσχόμενη. Η δύναμη είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό της φετινής Βραζιλίας, η οποία έδειξε στα φιλικά πως έχει μπει στο καλούπι που θέλει ο Σκολάρι! Μέχρι και υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο (κόστισε 15 εκατ. δολάρια) κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της ομάδας. Ωστόσο, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Σελεσάο είναι σε θέση να αντέξουν την πίεση που υπάρχει, μπορούν να σηκώσουν το βάρος του φαβορί και η προσωπικότητά τους αποτελεί εγγύηση για μια εξαιρετική πορεία. Πειθαρχία, ενθουσιασμός και δίψα για επιτυχία είναι τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Σκολάρι.

Βίντεο-ανάλυση: H ταχύτητα και η δύναμη της Βραζιλίας

Ο Νεϊμάρ μεταμορφώνεται με τη Βραζιλία και είναι έτοιμος να πετύχει τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του. Μαζί με τους Χουλκ και Φρεντ δημιουργούν «τρελή» τριπλέτα, παίκτες που γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλον και ο Σκολάρει ξέρει πως θα του φέρουν γκολ, πολλά γκολ. Ο κόσμος θα είναι δίπλα της, η στήριξη τεράστια, ενώ η Ομοσπονδία έχει κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη. Η εμπειρία του Φρεντ και το ένστικτό του μέσα στην περιοχή αφήνουν πολλές υποσχέσεις, ενώ και ο Χουλκ θέλει να δώσει απαντήσεις. Σε αυτή τη Βραζιλία τα μηχανάκια είναι πολλά και ο άξονάς της μπορεί να καταπιεί πολλά χιλιόμετρα. Παουλίνιο, Γκουστάβο, Ραμίρες και Οσκαρ (τέσσερις για τρεις θέσεις) τρέχουν αδιάκοπα, κόβουν, κλέβουν μοιράζουν έχοντας δημιουργήσει μια ραχοκοκαλιά πολλά υποσχόμενη. Η δύναμη είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό της φετινής Βραζιλίας, η οποία έδειξε στα φιλικά πως έχει μπει στο καλούπι που θέλει ο Σκολάρι! Μέχρι και υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο (κόστισε 15 εκατ. δολάρια) κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της ομάδας. Ωστόσο, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Σελεσάο είναι σε θέση να αντέξουν την πίεση που υπάρχει, μπορούν να σηκώσουν το βάρος του φαβορί και η προσωπικότητά τους αποτελεί εγγύηση για μια εξαιρετική πορεία. Πειθαρχία, ενθουσιασμός και δίψα για επιτυχία είναι τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Σκολάρι.

Ομάδα φτιαγμένη να αντέχει την πίεση

Πειθαρχία, ενθουσιασμός και δίψα για επιτυχία είναι τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Σκολάρι

Ο κόσμος θα είναι δίπλα της, η στήριξη τεράστια, ενώ η Ομοσπονδία έχει κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη. Μέχρι και υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο (κόστισε 15 εκατ. δολάρια) κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της ομάδας. Ωστόσο, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Σελεσάο είναι σε θέση να αντέξουν την πίεση που υπάρχει, μπορούν να σηκώσουν το βάρος του φαβορί και η προσωπικότητά τους αποτελεί εγγύηση για μια εξαιρετική πορεία. Πειθαρχία, ενθουσιασμός και δίψα για επιτυχία είναι τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Σκολάρι. Σε αυτή τη Βραζιλία τα μηχανάκια είναι πολλά και ο άξονάς της μπορεί να καταπιεί πολλά χιλιόμετρα. Παουλίνιο, Γκουστάβο, Ραμίρες και Οσκαρ (τέσσερις για τρεις θέσεις) τρέχουν αδιάκοπα, κόβουν, κλέβουν μοιράζουν έχοντας δημιουργήσει μια ραχοκοκαλιά πολλά υποσχόμενη. Η δύναμη είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό της φετινής Βραζιλίας, η οποία έδειξε στα φιλικά πως έχει μπει στο καλούπι που θέλει ο Σκολάρι!

Μέχρι και υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο (κόστισε 15 εκατ. δολάρια) κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της ομάδας. Ωστόσο, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Σελεσάο είναι σε θέση να αντέξουν την πίεση που υπάρχει, μπορούν να σηκώσουν το βάρος του φαβορί και η προσωπικότητά τους αποτελεί εγγύηση για μια εξαιρετική πορεία. Πειθαρχία, ενθουσιασμός και δίψα για επιτυχία είναι τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Σκολάρι.

{{{ articlebanner-728x90-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-2 }}}

Άμυνα, Σκολάρι και... ενέργεια αποτελούν εγγύηση για μια εξαιρετική πορεία

photo gallery

Θα γίνει η Βραζιλία η 7η ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που κατακτά την κούπα στη χώρα της;

Δυο εβδομάδες πριν τη σέντρα και η Σελεσάο παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Φελίπε Σκολάρι παρουσιάζει μέχρι στιγμής ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο, πειθαρχημένο σύνολο, ικανό να φτάσει μέχρι τέλους. Σε αυτά, αν προσθέσουμε και τη στήριξη του κόσμου, τότε ο Νεϊμάρ και η παρέα του μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

H δύναμη της έδρας που δίνει σημαντικό πλεονέκτημα

Πειθαρχία, ενθουσιασμός και δίψα για επιτυχία είναι τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Σκολάρι

Ο Νεϊμάρ μεταμορφώνεται με τη Βραζιλία και είναι έτοιμος να πετύχει τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του. Μαζί με τους Χουλκ και Φρεντ δημιουργούν «τρελή» τριπλέτα, παίκτες που γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλον και ο Σκολάρει ξέρει πως θα του φέρουν γκολ, πολλά γκολ. Ο κόσμος θα είναι δίπλα της, η στήριξη τεράστια, ενώ η Ομοσπονδία έχει κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη.

Σε αυτή τη Βραζιλία τα μηχανάκια είναι πολλά και ο άξονάς της μπορεί να καταπιεί πολλά χιλιόμετρα. Παουλίνιο, Γκουστάβο, Ραμίρες και Οσκαρ (τέσσερις για τρεις θέσεις) τρέχουν αδιάκοπα, κόβουν, κλέβουν μοιράζουν έχοντας δημιουργήσει μια ραχοκοκαλιά πολλά υποσχόμενη. Η δύναμη είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό της φετινής Βραζιλίας, η οποία έδειξε στα φιλικά πως έχει μπει στο καλούπι που θέλει ο Σκολάρι! Μέχρι και υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο (κόστισε 15 εκατ. δολάρια) κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της ομάδας. Ωστόσο, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Σελεσάο είναι σε θέση να αντέξουν την πίεση που υπάρχει, μπορούν να σηκώσουν το βάρος του φαβορί και η προσωπικότητά τους αποτελεί εγγύηση για μια εξαιρετική πορεία.

Πειθαρχία, ενθουσιασμός και δίψα για επιτυχία είναι τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Σκολάρι.

{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης