Kate Moss- Lottie Moss: Μαζί στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Kate Moss- Lottie Moss: Μαζί στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Οι δυο αδερφές πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό και μετά παρακολούθησαν το show δίπλα στη φοβερή και τρομερή εκδότρια της «Vogue», Anna Wintour, τον Sir Philip Green, την Poppy Delevingne και τη 18χρονη Kendall Jenner, της οικογένειας Kardashian, η οποία κάνει και αυτή τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο

Kate Moss- Lottie Moss: Μαζί στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου
Στις πρώτες θέσεις του fashion show του Topshop Unique στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου εθεάθη η 40χρονη Βρετανίδα καλλονή Kate Moss, συνοδευόμενη από τη 16χρονη αδερφή της Lottie Moss, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ.

Κλείσιμο

Οι δυο αδερφές πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό και μετά παρακολούθησαν το show δίπλα στη φοβερή και τρομερή εκδότρια της «Vogue», Anna Wintour, τον Sir Philip Green, την Poppy Delevingne και τη 18χρονη Kendall Jenner, της οικογένειας Kardashian, η οποία κάνει και αυτή τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο.


Η μικρή Moss έχει υπογράψει συμβόλαιο με το γνωστό πρακτορείο μόδας Storm Model Management. Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου είναι η Sarah Doukas, που δεν είναι άλλη από εκείνη που ανακάλυψε την Kate Moss, στο αεροδρόμιο JFK, σε ηλικία 14 χρόνων.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης