«Survivor 2»: Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα - Η νίκη-θρίλερ των Μαχητών!

«Survivor 2»: Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα - Η νίκη-θρίλερ των Μαχητών!

Το πρώτο αγώνισμα ήταν αρκετά κουραστικό, καθώς απαιτούσε ταχύτητα και οι παίκτες είχαν να περάσουν σειρά εμποδίων για να φτάσουν στο τελικό τραπέζι, όπου έπρεπε να είναι εύστοχοι και να ρίξουν τα τουβλάκια - Οι Μαχητές επικράτησαν τελικά με 10-9

«Survivor 2»: Όλα όσα είδαμε στην πρεμιέρα - Η νίκη-θρίλερ των Μαχητών!
Λίγο πριν τις 9 και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Survivor 2» είναι γεγονός. Οι αποχαιρετισμοί των παικτών με τις οικογένειες και τους φίλους τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ήταν ο πρόλογος του επεισοδίου με τους «Διάσημους» να προηγούνται στην παρουσίαση. Μετά τις αγκαλιές και τα φιλιά, τα δάκρυα και τις selfies, ένας ένας επιβιβάστηκαν στο μαύρο βαν που τους περίμενε στην είσοδο επί της Βασιλίσσης Σοφίας για να τους οδηγήσει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να ταξιδέψουν για Αγιο Δομίνικο.

Οι «Μαχητές» ακολούθησαν κι αυτοί την ίδια διαδικασία μόνο που το ξενοδοχείο ήταν διαφορετικό και οι ίδιοι λίγο πιο αγχωμένοι. Βόλτες στα καταστήματα του αεροδρομίου λίγο πριν την επιβίβαση και αποχαιρετισμός στα καλλυντικά και στα τρόφιμα που περνούσαν μπροστά από τα μάτια τους. Μετά τα αεροπλάνα ακολούθησαν τα ελικόπτερα, ένα για κάθε ομάδα και κάπως έτσι οι παίκτες προσγειώθηκαν στις παραλίες του Αγιου Δομίνικου κρατώντας ένα σακίδιο. Στονστίβο μάχης τους περίμενε ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος τους καλωσόρισε στο «πιο δύσκολο και εντυπωσιακό παιχνίδι που έχουμε δει».

Ο παρουσιαστής φρόντισε να τους ενημερώσει από το πρώτο λεπτό πως φέτος το ριάλιτι θα είναι «πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό με περισσότερες εκπλήξεις και ανατροπές». Γυμνάστριες, λοκατζήδες, αθλητές, αθλήτριες, αλλά και υδραυλικοί, τραγουδίστριες, ηθοποιοί, μοντέλα αφού εξομολογήθηκαν πως θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους καινα ζήσουν την εμπειρία κατέληξαν πως όλοι θέλουν να κερδίσουν. Πρώτο έπαθλο το έτοιμο κατάλυμα στην παραλία του νικητή, κάτι που ακόμη και οι τηλεθεατές μπορούν να εκτιμήσουν.

Κλείσιμο




Ο πρώτος αγώνας – Όλα για την καλύβα

Ο αγώνας ξεκινά και το πρώτο δίδυμο μπαίνει στον στίβο μάχης. Μιχάλης Μουρούτσος εναντίον Νικόλα Αγόρου και εμπόδια, σκοινιά, γούρνες, προσπεράστηκαν και ο Μουρούτσος με δυσκολία ομολογουμένως έκανε το 1- 0. Ξένια εναντίον Μαρίνας, τραγουδίστρια εναντίον γυμνάστριας με την δεύτερη εύκολα να «καθαρίζει» την δεύτερη μονομαχία. Γιάννης Δρυμωνάκος εναντίον Ηλία Γκότση, κολυμβητής εναντίον personal trainer και ο δεύτερος κατάφερε να κερδίσει ρίχνοντας όλους τους κύβους την ώρα που ο Δρυμωνάκος δεν πέτυχε ούτε ένα… Μαχητές – Διάσημοι: 2-1.

Μαρία Σαμαρινού εναντίον Αγγελικής, σκι εναντίον κικ μπόξινγκ με την διάσημη αθλήτρια να ισοφαρίζει σε 2-2. Νάσος Παπαργυρόπουλος εναντίον Θοδωρή Θεοδωρόπουλου ή αλλιώς «το πιο ψηλό δίδυμο» και οι» αγαπημένοι του γυναικείου κοινού» να προσφέρουν θέαμα και τελικά με μικρή διαφορά το μοντέλο να κερδίσει την παρτίδα. Κατερίνα Δαλάκα εναντίον Μελίνας και παρά το γεγονός ότι η Δαλάκα είναι πρωταθλήτρια στίβου εύκολα η Κύπρια παίκτρια κάνει το 4 – 2 με τη νίκη της.

Γιάννης Τσίλης και Χάρης Γιακουμάτος με τον παρκουρίστα των Μαχητών να κερδίζει κάνοντας στη διαδρομή και «κόλπα» προς τέρψιν των τηλεθεατών. Η δυναμική των «Μαχητών» είναι εμφανής αφού καταφέρνουν να κερδίσουν και αθλητές με πολύ υψηλές επιδόσεις. Κατερίνα Χαλικιά εναντίον Βιργινίας. Μπάσκετ εναντίον βόλευ. Η ξανθιά ψηλή των «Διασήμων» παίρνει τη νίκη αν και δεν έδειξε να είναι και πολύ δυνατή στη διαδρομή…

Εντωμεταξύ οι συμβουλές όσων αγωνίστηκαν στους υπόλοιπους της ομάδας δίνουν και παίρνουν αλλά κανείς δε φαίνεται να τις ακολουθεί. Στέλιος Κρητικός εναντίον Κωνσταντίνου Τσεπάνη, ηθοποιός εναντίον παλαιστή – υδραυλικού. Παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής είπε τρεις φορές ότι είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης, ο συμπρωταγωνιστής του Μάρκου Σεφερλή πήρε άξια τη νίκη, ελπίζοντας να μην ξανακούσει σχόλια για την ηλικία του…

Ελένη Χατζίδου εναντίον Ντάριας, μπουζούκια εναντίον πασαρέλας και τα δύο κορίτσια αγκομαχώντας αγωνίζονται. Με επιδόσεις Νάργες, η Χατζίδου χάνει με τεράστια διαφορά και αφήνει τους «Μαχητές» να προηγηθούν με 6 -4. Νάσος Παπαργυρόπουλος εναντίον Χάρη Γιακουμάτου και στον πόντο κερδίζει ο «ψηλός» γιος επιχειρηματία – ηθοποιός. Μαρία Σαμαρίνου εναντίον Βιργινίας και οριακά κερδίζει τον αγώνα η σκιέρ, με αποτέλεσμα την ισοπαλία των δύο ομάδων με 6-6.

Στέλιος Κρητικός εναντίον Νικόλα Αγόρου και με ένα κυβάκι διαφορά ο Αγόρου κάνει το 7-6 για τους «Μαχητές». Κατερίνα Χαλικιά εναντίον Μελίνας με τους Μαχητές να ανεβάζουν την διαφορά και το σκορ 8 -6. Μιχάλης Μουρούτσος εναντίον Κωνσταντίνου Τσεπάνη και οι «Διάσημοι» πλησιάζουν στο 8-7 χάρη στο δυνατό χέρι του Ολυμπιονίκη. Κατερίνα Δαλάκα εναντίον Μαρίνας και η ισοπαλία είναι γεγονός…

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος εναντίον Γιάννη Τσίλη και με διαφορά δευτερολέπτου οι «Διάσημοι» παίρνουν προβάδισμα και το σκορ γίνεται 9-8. Ντάρια εναντίον Ξένιας και το βαρύ πυροβολικό μπαίνει στον στίβο μάχης. Μοντέλο εναντίον τραγουδίστριας και οι «Μαχητές» ισοφαρίζουν κάνοντας το αγώνισμα ντέρμπι πρώτης γραμμής.

Κατερίνα και Στέλιος από τους Διάσημους και Μελίνα και Ηλίας από τους «Μαχητές» στον αγώνα για τον τελευταίο και καθοριστικό πόντο που θα κρίνει τον αγώνα.
Και, ναι! Οι «Μαχητές» θα είναι οι νικητές του πρώτου αγώνα, με σκορ 10 -9 και το έπαθλο – κατάλυμα είναι δικό τους.

Στον απολογισμό όλα κύλησαν ομαλά, οι κόντρες ακόμη δεν έχουν ξεσπάσει οπότε είχαμε καταιγισμό από κλισέ αλληλοθαυμασμού και συγχαρητηρίων.





Στην καλύβα του μπαρμπα- Ατζούν

Επιστρέφοντας στην παραλία τους οι «Μαχητές» αντίκρισαν έτοιμη την καλύβα τους και άρχισαν να μαζεύουν ξύλα προκειμένου να ανάψουν φωτιά. Ακολούθησε και μασάζ και λόγια αγάπης μέχρι να αρχίσουν τα «μαχαιρώματα» και οι ίντριγκες. Ξεκούραση και για τους «Διάσημους» οι οποίοι ξεκίνησαν οικοδομικές εργασίες για να χτίσουν την καλύβα τους. Και ξύλα έκοψαν και καρύδες βρήκαν και έδειξαν να συνεργάζονται καλά.

Το πρώτο συμβούλιο του Νησιού με τον Σάκη Τανιμανίδη είχε στο μενού μία σημαντική ανακοίνωση. Το παιχνίδι θα παίζεται διαφορετικά, είπε ο παρουσιαστής. Οι αλλαγές θα είναι οι εξής: θα προστεθεί ένα νέο έπαθλο και αυτό θα είναι κάτι που θα προσφέρει μία επαφή με τον πολιτισμό, κάποιες ανέσεις τις οποίες ο Τανιμανίδης δεν θέλησε να αποκαλύψει με λεπτομέρειες. Η δεύτερη αλλαγή είναι ότι φέτος αντί για δύο θα είναι ένας ο νικητής της ατομικής ασυλίας με ψηφοφορία.

Ο δεύτερος θα βγαίνει βάση της απόδοσης στα αγωνίσματα και όχι με ψηφοφορία. Η τρίτη αλλαγή είναι η προσθήκη νέων παικτών και για τις δύο ομάδες. Επιπλέον, σε περίπτωση τραυματισμού θα υπάρχει αντικατάσταση.

Και κάπως έτσι το πρώτο επεισόδιο και το πρώτο Συμβούλιο έλαβε τέλος. Η συνέχεια το βράδυ της Δευτέρας…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης