Λέων Πατίτσας: Η φωτογραφία και το μήνυμα για το θάνατο του πατέρα του

Λέων Πατίτσας: Η φωτογραφία και το μήνυμα για το θάνατο του πατέρα του

Ο ιδρυτής της «Atlas Maritime Ltd», Σπύρος Πατίτσας, έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα

Λέων Πατίτσας: Η φωτογραφία και το μήνυμα για το θάνατο του πατέρα του
Σε πένθος βρίσκεται ο Λέων Πατίτσας και η σύζυγός του Μαριέττα Χρουσαλα, λίγο πριν τη γέννηση του τρίτου παιδιού τους, μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του εφοπλιστή. Ο ιδρυτής της «Atlas Maritime Ltd», Σπύρος Πατίτσας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα. 

Ο ναυπηγός και πρώην τεχνικός διευθυντής της εταιρείας «Εύπλοια» ήταν ο σύζυγος της Μαριγώς Λαιμού- Πατίτσα και πατέρας του Λέοντα και ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου στην Ελλάδα. 

Κλείσιμο
Λίγες μέρες μετά το θάνατο του, ο γιος του, συγκίνησε με το μήνυμά του τους διαδικτυακούς του φίλους. Ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία του πατέρα του σε νεαρή ηλικία έγραψε χαρακτηριστικά: 

«Ο πατέρας μας έφυγε από τη ζωή. Ήταν δυνατός, αγαπητός και ευγενικός. Θα μας λείψεις πολύ. Θα είσαι πάντα στις σκέψεις, στις πιο γλυκιές αναμνήσεις και στα πιο όμορφα όνειρά μας».

Λίγο νωρίτερα και η σύζυγός του Μαριέττα Χρουσαλά έστειλε το δικό της μήνυμα γράφοντας στο Instagram: «Ας ξεχάσουμε ό,τι μας κάνει να είμαστε στενοχωρημένοι και λυπημένοι».



Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις: 


Our father passed away. He was strong, loving, and gentle. We will miss you. You will always be in our thoughts, our sweetest memories and our dearest dreams.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leon Patitsas (@leonpat7) στις




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης