Μητέρα και κόρη αμαζόνες: Πρωτιές για την Χάνα και την Ιόλη Μυτιληναίου

Μητέρα και κόρη αμαζόνες: Πρωτιές για την Χάνα και την Ιόλη Μυτιληναίου

Διακρίθηκαν για ακόμη μια φορά με τα ελληνικά χρώματα σε διεθνείς αγώνες στην υπερπήδηση εμποδίων

Μητέρα και κόρη αμαζόνες: Πρωτιές για την Χάνα και την Ιόλη Μυτιληναίου
Είναι γνωστή η αγάπη της οικογένειας του επιχειρηματία κ. Γιάννη Μυτιληναίου για τα άλογα και το αγώνισμα της ιππασίας. 

Η σύζυγός του Χάνα και η κόρη του Ιόλη διακρίθηκαν για ακόμη μια φορά με τα ελληνικά χρώματα σε διεθνείς αγώνες στην υπερπήδηση εμποδίων, κάνοντας το άθλημα της ιππασίας και της κατάκτησης τίτλων «οικογενειακή υπόθεση». 

Κλείσιμο
Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε το Mediterranean Equestrian Tour στην Βαλένθια της Ισπανίας, που είχε ξεκινήσει αρχές Οκτώβρη, με τις Χάνα και Ιόλη Μυτιληναίου να κατακτούν τις πρώτες θέσεις. 

Ειδικότερα η πρωταθλήτρια ενηλίκων 2017 Ιόλη Μυτιλήναίου κατέκτησε τρεις πρωτιές και δυο τρίτες θέσεις. Τις πρωτιές τις πέτυχε σε κατηγορίες νέων ίππων ύψους 1.15μ. και 1.25μ. με τον Glen Moray και τον La Capitol, ενώ τις τρίτες θέσεις τις πέτυχε σε κατηγορίες ύψους 1.40μ. και 1.45μ. αντίστοιχα με τον Broadway και τον Mon Ame II. Αντίστοιχα  η μητέρα της, Hannah, πέτυχε 6 πρωτιές και μία 3ηθέση. Τρεις πρώτες θέσεις με τον Laverin de Saar σε αγωνίσματα ύψους 1.40μ. και 1.30μ. και άλλες τρεις πρώτες θέσεις σε αγωνίσματα νέων ίππων ύψους 1.15μ. με τον Catwoman PL. Την 3η θέση την  πήρε επίσης με τον Laverin de Saar σε κατηγορία ύψους 1.40μ.

Η οικογένεια Μυτιληναίου -ο κ. Γιάννης Μυτιληναίος είναι αδερφός με τον κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο- έχουν δείξει εδώ και αρκετά χρόνια την έμπρακτη υποστήριξή τους στο ευγενές άθλημα της ιππασίας με αρκετές διακρίσεις για τις δυο αμαζόνες της οικογένειας. Τον περασμένο Αύγουστο, σύμφωνα με εξειδικευμένα περιοδικά του αθλήματος, ο κ.  Γιάννης Μυτιληναίος προχώρησε σε μια ακόμη επένδυση αγοράζοντας 8 νέους ίππους στη δημοπρασία των Goffs στο Doncaster ξοδεύοντας 62.600 λίρες Αγγλίας. Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι και ο Έλληνας αναβάτης κ. Άγγελος Τουλούπης συμμετείχε με επιτυχία στα μέσα του Νοέμβρη σε διεθνή αγώνα στο Damme-Neuenwalde της Γερμανίας πετυχαίνοντας μία 2η  και  μία 3η  θέση. Και τις δύο θέσεις με την Luna σε αγωνίσματα ύψους 1.35μ. και 1.30μ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης