Κέιτ Μίντλετον: Τον Σεπτέμβριο η δικαστική απόφαση για τις τόπλες φωτογραφίες της

Κέιτ Μίντλετον: Τον Σεπτέμβριο η δικαστική απόφαση για τις τόπλες φωτογραφίες της

Η  δικαστική διαμάχη μεταξύ των Γάλλων παπαράτσι και της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας αναμενόταν να λήξει στις 4 Ιουλίου

Κέιτ Μίντλετον: Τον Σεπτέμβριο η δικαστική απόφαση για τις τόπλες φωτογραφίες της
Παρατείνεται η αγωνία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, για την έκδοση της δικαστικής απόφασης, που αφορά την δημοσίευση τόπλες φωτογραφιών της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας, όταν το ζευγάρι έκανε διακοπές το καλοκαίρι του 2012 σε έπαυλη στην Προβηγκία, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Στη δίκη, που διεξαγόταν στο προάστιο Ναντέρ, δυτικά του Παρισιού, έξι εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων τρεις φωτογράφοι, δικαζόταν για παραβίαση της προσωπικής ζωής των Βρετανών γαλαζοαίματων ενώ ο δεύτερος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου ζητά από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer και την επαρχιακή εφημερίδα La Provence, που δημοσίευσαν τις επίμαχες φωτογραφίες, αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ.

Κλείσιμο


Όμως, αν και η τελική ακρόαση αναμενόταν να διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου, δικαστικές πηγές αποκάλυψαν στον γαλλικό Τύπο ότι αυτή μετατέθηκε για τον Σεπτέμβριο.

Το 2015 ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του συνέταξε και έδωσε στην δημοσιότητα επιστολή, σύμφωνα με την οποία το βασιλικό ζεύγος επιθυμεί την προστασία της ιδιωτικής του ζωής από τους παπαράτσι.

Επίσης, σε επιστολή που διάβασε ο δικηγόρος του πρίγκιπα, Ζαν Βέιγ, στο δικαστήριο, τονίζεται πως η δημοσίευση αυτών των φωτογραφιών ήταν ιδιαίτερα οδυνηρή για το ζευγάρι με δεδομένο μάλιστα, ότι η μητέρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ, η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, έχασε την ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι μετά από το κυνήγι των παπαράτσι.

Οι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές  φωτογραφίες της Δούκισσας του Κέιμπριτζ είχαν δημοσιευθεί τον Σεπτέμβριο του 2012 από το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer και την τοπική εφημερίδα La Provence και απεικονίζουν το δημοφιλές ζευγάρι να απολαμβάνει στιγμές ανεμελιάς σε έπαυλη στη Νότια Γαλλία, η οποία ανήκει στον ανιψιό της βασίλισσας Ελισάβετ, υποκόμη Ντέιβιντ Λίνλεϊ.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης