Η Bella Hadid ανεβάζει τους σφυγμούς των ανδρών με τη νέα της φωτογράφηση

Η Bella Hadid ανεβάζει τους σφυγμούς των ανδρών με τη νέα της φωτογράφηση

Η σειρά ρούχων που λανσάρει έχει εμπνευστεί από την ποπ κουλτούρα, τις ταινίες και τις τέχνες της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του '60

Η Bella Hadid ανεβάζει τους σφυγμούς των ανδρών με τη νέα της φωτογράφηση
Η μία εκ των δυο αδερφών Hadid
, η Bella
Κλείσιμο
απέδειξε με τη νέα της φωτογράφηση τον λόγο, για τον οποίο θεωρείται ένα από τα πιο καυτά ονόματα στον χώρο του μόντελινγκ.

Το 20χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε για την προώθηση της σειράς ρούχων «Chrome Hearts», με την οποία ανακοίνωσε τη συνεργασία της τον περασμένο Δεκέμβριο.



Η Bella Hadid δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο προβάλλεται να ποζάρει με διαφορετικά ντυσίματα από τη σειρά, αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο σώμα της. 



Η αδερφή της Gigi Hadid φαίνεται σε ένα στιγμιότυπο να φορά μόνο ένα δερμάτινο τζάκετ, κρύβοντας το στήθος της με τα χέρια της. Σε άλλο στιγμιότυπο φορά ένα κοντό λευκό μπλουζάκι με το λογότυπο της σειράς ρούχων στην πλάτη, ενώ η ίδια ποζάρει με βρεγμένα μαλλιά και αισθησιακό βλέμμα.



Η σειρά ρούχων έχει εμπνευστεί από την ποπ κουλτούρα, τις ταινίες και τις τέχνες της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του '60.



Η Bella Hadid μιλώντας για τα ρούχα, τα οποία έχει σχεδιάσει και η ίδια, σχολίασε: «Παρακολουθούσαμε το «Breakfast at Tiffany's» και μετά δουλεύαμε πάνω σε κομμάτια που θα ήθελα να φορέσω». Η ίδια ανέφερε πως τα ρούχα της απευθύνονται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες, καθώς αποκάλυψε πως προσπαθεί να πείσει τον αδερφό της να φορέσει ένα crop sweater.



Το νεαρό μοντέλο έχει βρεθεί τελευταία στο στόχαστρο δημοσιευμάτων, καθώς μετά τη σχέση της με τον τραγουδιστή The Weeknd, φημολογούνταν πως διατηρεί δεσμό με το επίσης γνωστό μοντέλο Jordan Barrett, με τον οποίο απαθανατίστηκε στο διαμέρισμα της, με την ίδια να φορά μόνο τα εσώρουχα της.




Ωστόσο, η νεαρή Hadid, αρνήθηκε πως υπάρχει κάτι ρομαντικό μεταξύ τους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, όπου σχολίασε πως «είναι σαν αδερφός της».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης