«Χ-Factor»: Το βέτο που έθεσε ο Στόκας στους διαγωνιζόμενους της ομάδας του

«Χ-Factor»: Το βέτο που έθεσε ο Στόκας στους διαγωνιζόμενους της ομάδας του

Μία ανακοίνωση έκανε χτες, ο Μπάμπης Στόκας, στον «αέρα» του 2ου live του talent show - Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι κριτές;

«Χ-Factor»: Το βέτο που έθεσε ο Στόκας στους διαγωνιζόμενους της ομάδας του
Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Μπάμπης Στόκας απαγόρευσε στους διαγωνιζόμενους της ομάδας του στο «X-Factor» να τραγουδούν κομμάτια σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, εκτός των ελληνικών. Όπως τόνισε, ο νικητής του talent show θα απευθυνθεί στο ελληνικό κοινό και γι'αυτό πρέπει να εστιάσει στα κομμάτια με ελληνικό στίχο.

Κλείσιμο

«Εγώ τα είπα χθες στους δικούς μου, τους είπα ότι είμαι δημοκρατικός για τελευταία φορά για κάποια ξένα τραγούδια και από εδώ και πέρα μόνο ελληνικά. Είμαστε στο ελληνικό X Factor, θέλουμε το παιδί που θα βγει να τραγουδάει ελληνικά και να απευθυνθεί στο κοινό της χώρας μας. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ξένα τραγούδια, απλώς αυτό είναι το ζητούμενο παραπάνω. Γιατί τη μεγάλη επιτυχία έτσι θα την πάρεις. Με τον ελληνικό στίχο», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

«'Οχι ότι έχουμε κάποιο θέμα με τον ξένο στίχο!», του είπε ο Σάκης Ρουβάς. Ο Γιώργος Μαζωνάκης τόνισε, ότι ο ελληνικός στίχος δυσκόλεψε τον διαγωνιζόμενο και ότι αν έλεγε το ίδιο κομμάτι στα αγγλικά, «θα το έσκιζε».


Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είπε: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ακούω και αγγλικά τραγούδια». «Ναι μην είμαστε δογματικοί», πρόσθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Τότε ο Μπάμπης Στόκας απάντησε: «Να πάνε στο αγγλικό ''X-Factor'' τα παιδιά! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης