Το νεύμα του Κοκκινάκη στον Ντάνο στη χθεσινή ψηφοφορία

Το νεύμα του Κοκκινάκη στον Ντάνο στη χθεσινή ψηφοφορία

Το νόημα που έκανε ο πολίστας στον Γιώργο Αγγελόπουλο, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού

Το νεύμα του Κοκκινάκη στον Ντάνο στη χθεσινή ψηφοφορία
Το κολιέ της ασυλίας κατάφεραν να κερδίσουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης στο χθεσινό αγώνισμα ατομικής ασυλίας στο «Survivor» και ήταν εκείνοι που ναι μεν, διασφάλισαν τη συνέχεια τους στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά εκείνοι που θα έπρεπε να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Bo, ψήφισαν στην κάλπη τη Λάουρα Νάργες. Από την άλλη, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Νάργες, ψήφισαν για αποχώρηση τον Bo.

Κλείσιμο
Έτσι, με ισοψηφία, ο Bo και η Λάουρα τέθηκαν σε διαδικασία αποχώρησης. Αυτόματα, εφόσον ο Χρανιώτης και ο Αγγελόπουλος έπρεπε να καταψηφίσουν άλλους δύο παίκτες, τέθηκαν σε διαδικασία αποχώρησης και ο Κοκκινάκης με τη Βαλαβάνη.

Ωστόσο, ο Σάκης Τανιμανίδης, για τυπικούς όπως τόνισε λόγους, ζήτησε από τον Αγγελόπουλο και τον Χρανιώτη να κατονομάσουν από έναν συμπαίκτη τους. Πρώτος κλήθηκε να το κάνει ο Ντάνος. Ο Σκιαθίτης καθηγητής θαλάσσιου σκι ήρθε σε δύσκολη θέση. Ο Κοκκινάκης τότε, του έκανε νόημα να ψηφίσει εκείνον. Τότε ο Ντάνος, ψήφισε ''τον σεφ'' του ''Survivor'' όπως είπε και ο Χρανιώτης, τη Βαλαβάνη.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης