Κέιτ Μίντλετον: Γιατί η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας δεν αγαπά την ιππασία;

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας δεν αγαπά την ιππασία;

Είναι το αγαπημένο άθλημα της βασιλικής οικογένειας, ακόμα και η  91χρονη βασίλισσα Ελισάβετ ιππεύει, όχι όμως και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας δεν αγαπά την ιππασία;
Είναι κομψή, λαμπερή και ασκεί τα καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Όμως, παρόλο, που η ιππασία είναι το αγαπημένο σπορ των Βρετανών γαλαζοαίματων δεν ισχύει το ίδιο και για την Κέιτ Μίντλετον.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, αν και έγινε στις 21 Απριλίου 91 ετών, ιππεύει ακόμα, ο σύζυγος της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι, ασχολούνται με το πόλο με άλογα, η εξαδέλφη τους, Ζάρα Τιντάλ,κόρη της πριγκίπισσας Άννας κατέχει ολυμπιακό μετάλλιο στην ιππασία και την ίδια στιγμή η Κέιτ Μίντλετον αρκείται να παρακολουθεί από τις κερκίδες τις ιπποδρομίες στο Άσκοτ.

Κλείσιμο


Όμως, γιατί η 35χρονη Κέιτ Μίντλετον δεν ασχολείται με το σπορ των Βρετανών γαλαζοαίματων; Η βιογράφος της Μάρσια Μούντι, συγγραφέας του βιβλίου «Kate: Α biography», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2013, ισχυρίζεται ότι, αν και υπάρχουν φήμες πως η Κέιτ είναι αλλεργική στα άλογα, στην πραγματικότητα απλά η 35χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με την ιππασία.

«Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι έκαναν μαθήματα (ιππασίας) από μικρή ηλικία αλλά η μόνη στιγμή που ιππεύουν τώρα είναι στο πόλο, δεν πηγαίνουν συχνά για ιππασία όπως κάνει η βασίλισσα. Η Κέιτ δεν ιππεύει απλά επειδή δεν μεγάλωσε με αυτό», δήλωσε η Μούντι.



Πάντως, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, τα δύο παιδιά της Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Γεώργιος, τριών ετών και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 23 μηνών, έχουν ήδη αρχίσει μαθήματα ιππασίας!

     Η Ζάρα Τιντάλ, κόρη της πριγκίπισσας Άννας και ολυμπιονίκης στην ιππασία





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης